Lucian Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 :>taci si haitaci si haaaai, taci si haiiiam examen la 9 si o iau in mana ca e ora 2 noaptea dejasi abia mai vad tastele. clar ramane restanta asta. np ca doua restante nu strica. de la deza am invatat ca cica el umbla mereu la femei si ramane restant, auzi narciiiiiii :DDDDDD
lixandra Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Neata!Spik, baga Heroes of Alexandria pe 10 martie. Nu te bagi :D?
Narcisa Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 taci si haaaai, taci si haiiiam examen la 9 si o iau in mana ca e ora 2 noaptea dejasi abia mai vad tastele. clar ramane restanta asta. np ca doua restante nu strica. de la deza am invatat ca cica el umbla mereu la femei si ramane restant, auzi narciiiiiii :DDDDDD nu te cred :o
_Deza Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 taci si haaaai, taci si haiiiam examen la 9 si o iau in mana ca e ora 2 noaptea dejasi abia mai vad tastele. clar ramane restanta asta. np ca doua restante nu strica. de la deza am invatat ca cica el umbla mereu la femei si ramane restant, auzi narciiiiiii :DDDDDDm-a prins :unsure: