Guest SouthBoy_Lucyo Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 sper sa-si rupa un deget casillas :wub:Ba , Iker e unul dintre putinii de la real care imi plac....insa real e de cacat, vai steaua lor, un fel de steaua in romania, numai basini pe capul lor. FORTZA BARCA & DINAMO !!!Neatza all !!!OT : :)) :)) :)) :)) :)) :))
<Geo> Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Usor cu Dinamo ca sant de kkao Cel putin comentariile conducatorilor de la meciu cu Craiova Parca ei au vazut alt meci.
Guest SouthBoy_Lucyo Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Usor cu Dinamo ca sant sunt de kkao Cel putin comentariile conducatorilor de la meciu cu Craiova Parca ei au vazut alt meci.I rest my case.FYI : Declaratiile oficialilor gruparii din St cel Mare au fost putin exagerate , insa cele ale oltenilor au fost aberante iar implicarea oficialilor stelei spurcate in conflict a fost un gest penibil, care denota personalitatea jalnica si gandirea de tarani cu 2 clase pe care o au reprezentatntii spurcatei din ghencea.
_Deza Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 plm, chiar vrei sa vorbim de fotbal?tu si spiky oricum aveti ochelari de cal :)
Guest SouthBoy_Lucyo Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 plm, chiar vrei sa vorbim de fotbal?tu si spiky oricum aveti ochelari de cal :)Hai frate ma lasi....zici de mine ca vad decat inainte...voi cum sunteti? Daca greseste arbitrul pentru voi "e greseala frate plm" daca greseste pentru noi "au furat"Slbz la tava, fazele astea vor fi mereu. E u m-am legat de atitudinea patetica a oficialilor vostrii care afirmau ca dinamo ar trebui sa piarda la masa verde....PENIBIL frate....niste lesinati.PS: Do not compare me with pinky. Thanks
_Deza Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 tie chiar iti pasa ce zic oficialii de la dinamo, steaua sau oricare echipa din romania? :lol:toti sunt niste babuini disperati dupa publicitate. nu dau 2 bani pe borcea sau becali.
<Geo> Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Oricum cred ca nu ii durea gura sa zica "da a fost penalty+eliminare ca ultim aparator"Dar au zis "ca nu se supara nimeni daca era 7-8 la 0 pt ei"Cred ca au vazut alt meci,dupa cum ziceam .
Guest SouthBoy_Lucyo Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 tie chiar iti pasa ce zic oficialii de la dinamo, steaua sau oricare echipa din romania? :lol:toti sunt niste babuini disperati dupa publicitate. nu dau 2 bani pe borcea sau becali.Imi pasa pentru ca am jucat la echipa a doua a lui Dinamo si in plus tin cu ei de cand sunt mic.Mi se rupe de conducatori, fie ei de la dinamo staua sau alta echipa.Iubesc fotbalul si spiritul echipei.Oricum cred ca nu ii durea gura sa zica "da a fost penalty+eliminare ca ultim aparator"Dar au zis "ca nu se supara nimeni daca era 7-8 la 0 pt ei"Cred ca au vazut alt meci,dupa cum ziceam .A fost penalty, insa sa nu uitam ca si Dinamo a avut un penalty refuzat.Cum am zis si mai sus, nu imi pasa de conducatori, doar de echipa si de jocul prestat.
<Geo> Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Hai totusi sa nu mai dezgropam mortii...cea a fost a trecut :P
Guest SouthBoy_Lucyo Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Corect , pana la urma mai da-i in spanac ^_^ @ See u all later. It's my day off =>> gratar + beer :D HF
Spiky2013 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 plm, chiar vrei sa vorbim de fotbal?tu si spiky oricum aveti ochelari de cal :)qwe dinamo a avut CLAR cel putin 5 greseli MARI in tur recunoscute de ABSOLUT toata lumea. Dinamo nu a facut scandal ca ar fi BLAT sau mai stiu eu ce kkt. Daca nu au facut blaturi in tur, de ce crezi ca ar face acum.Bine ca stiu alti ratati sa strige imediat BLAT BLAT inloc sa-si vada de jocul lor ca joaca ca niste jucatori de a 3-a liga si ca sunt pe loc de retrogradare. A gresit arbitrul asta e. Daca va mai uitati si voi pe la TV o sa vedeti si voi care a fost de fapt treaba...dar deh... ciuliti urechile la JIJI!!!Ptr cei care comenteaza aiurea, de dragul de a parea microbisti, si care sunt pe dinafara, sa stiti ca s-a tot vorbit, si au recunoscut si arbitrii ca Augustus a vrut sa dea penalty insa tusierul i-a zis ca nu a fost pe motiv ca a considerat ca Moti a fost tumbat de atacant si a cazut asa cum a cazut.Si observatorul oficial al meciului a auzit/vazut chestia asta, si celalalt tusier. dar nu, vedeti acolo ce zice gigi, mititelu...d-astia, oameni cu valoare! Sau rahatelul ala de jurnalist de la fanatik de ar trebui sa fie in puscarie acum pentru ce a facut atunci cu caseta aia :) .PUNCT! xD
<Geo> Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 qwe dinamo a avut CLAR cel putin 5 greseli MARI in tur recunoscute de ABSOLUT toata lumea. Dinamo nu a facut scandal ca ar fi BLAT sau mai stiu eu ce kkt. Daca nu au facut blaturi in tur, de ce crezi ca ar face acum.Bine ca stiu alti ratati sa strige imediat BLAT BLAT inloc sa-si vada de jocul lor ca joaca ca niste jucatori de a 3-a liga si ca sunt pe loc de retrogradare. A gresit arbitrul asta e. Daca va mai uitati si voi pe la TV o sa vedeti si voi care a fost de fapt treaba...dar deh... ciuliti urechile la JIJI!!!Ptr cei care comenteaza aiurea, de dragul de a parea microbisti, si care sunt pe dinafara, sa stiti ca s-a tot vorbit, si au recunoscut si arbitrii ca Augustus a vrut sa dea penalty insa tusierul i-a zis ca nu a fost pe motiv ca a considerat ca Moti a fost tumbat de atacant si a cazut asa cum a cazut.Si observatorul oficial al meciului a auzit/vazut chestia asta, si celalalt tusier. dar nu, vedeti acolo ce zice gigi, mititelu...d-astia, oameni cu valoare! Sau rahatelul ala de jurnalist de la fanatik de ar trebui sa fie in puscarie acum pentru ce a facut atunci cu caseta aia :) .PUNCT! xDasta inseamna ca trebuie sa ascult pe "Profesoru`" Dinu cumva ? sau restu lumii nu trebuie sa arunce nici o parere ca Dinamo are tot timpu dreptate.si daca sa gresit in tur acum trebuie sa se greseasca pt eiiar faza cu gigi Nush pt ce sa bagat ala la alt meci si nu sa uitat in curtea lui
Spiky2013 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Nup :) ascult stiri si mai multe emisiuni, cat de cat obiective. :)Nu trebuie sa se greseasca si pentru ei, dar asa cum s-a greist de atatea ori impotriva lor, aceeasi sansa este sa se greseasca si PENTRU ei; doar ca ceialalti sunt niste stupizi, crizati si complexati (mititelu, jiji) incat nu pot sa nu sara "BLAT BLAT BLAT".Si ca sa citez de pe dinamo mania: "Roata morii se-nvarteste... PAC-PAC-PAC!"L-ati uitat cumva pe Cracaciunescu jr, micul martian, de la esecul din Groapa cu Inter Arges (0-1)? Imposibil, dupa ce si-a aratat „talentele” eliminandu-i aiurea pe Dragos Grigore si Tamas!Va spune ceva Istvan Kovacs? Care ne-a refuzat la Medias (0-1) doua penalty-uri la Torje si Andrei Cristea?O (îl) mai ştiţi pe Dansa? Sau Danşa, în fine... Acasă, 1-1 cu Bistriţa, iar două 11 metri, la Andrei şi Alexe...cititi ca se pare ca sunteti nedocumentati :P
<Geo> Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Dar nu ma intereseaza ce se intampla la Dinamo :PNu sunt suporter dinamo.
Lucian Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Nup :) ascult stiri si mai multe emisiuni, cat de cat obiective. :)scrii ca lexa si nu-mi place