Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

rhazek

Guilda Sicily

Recommended Posts

Posted

=)) =)) =)) =))

asta e vecinu meu ... cat vin ne-a baut omu asta ... da ne-a cantat :)

Pe mine m-a stresat timp de 2 zile, incontinuu :). Ma crezi ca imi venea sa imi tai venele de cate ori am ascultat-o? Si nu voit am ascultat-o...

Guest Forum
Posted

Pe mine m-a stresat timp de 2 zile, incontinuu :). Ma crezi ca imi venea sa imi tai venele de cate ori am ascultat-o? Si nu voit am ascultat-o...

e cam trist el de fel ... da melodia ... parca e prea trista ... intri in depresii

:) :banana2: :)

Posted

^_^

:wub: av

Pentru tine fac de garda langa inima de piept

Trupul tot sa nu mi-l arda cand te-astept.

Eu din bune si din rele, eu din tot ce-i omenesc

Sub puterea vietii mele eu cu-tregul si cu partea

Eu cu viata si cu moartea Te iubesc.

:dance:

Posted

e cam trist el de fel ... da melodia ... parca e prea trista ... intri in depresii

:) :banana2: :)

Mai, la inceput mi-a placut, nu eram impotriva... mergea o data, de doua ori, de trei ori... dar aproape timp de 2 zile :blink:? Am invatat un lucru: pe timpul concediilor oDC si torrent-uri sterse din control panel :), eventual blochez youtube si trilulilu.

Guest Forum
Posted

Mai, la inceput mi-a placut, nu eram impotriva... mergea o data, de doua ori, de trei ori... dar aproape timp de 2 zile :blink:? Am invatat un lucru: pe timpul concediilor oDC si torrent-uri sterse din control panel :), eventual blochez youtube si trilulilu.

=)) si stergi si MU :> daca tot faci ceva :D

PS: deja o ascult a 3-a oara consecutiv :) ma captivat :( am si o sticla de vin ... aia e :)

Posted

=)) si stergi si MU :> daca tot faci ceva :D

PS: deja o ascult a 3-a oara consecutiv :) ma captivat :( am si o sticla de vin ... aia e :)

Poate uiti si tu pe replay mai mult timp, si sticla aia se transforma in zece :)).

Afk = MU = rulz.

Guest Forum
Posted

Poate uiti si tu pe replay mai mult timp, si sticla aia se transforma in zece :)).

Afk = MU = rulz.

a 4-a oara :) de ascultat o ascult da cu sticlele de vin e problema :) mie frica sa o termin pasta sa raman pe uscat ... trag de ea #-o

sa dus sv linkmania :) sa inchis de tot ? :nanana:

Posted

:wub: av

Pentru tine fac de garda langa inima de piept

Trupul tot sa nu mi-l arda cand te-astept.

Eu din bune si din rele, eu din tot ce-i omenesc

Sub puterea vietii mele eu cu-tregul si cu partea

Eu cu viata si cu moartea Te iubesc.

:dance:

yea :D

10x Narci :kiss:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...