<Pupak> Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Get a life people ....Pupak cand ne facem o liniutza? :Dhehe :)) mai bine nu :Pacum seara cand veneam de la job timpul normal pt traseu este 20-25 min, eu am facut in 11 min :)) limitarea de 70 km/h am depasit cu 55 km/h :)) 70+55....:-/ don`t try this at home :)) nu sunt vitezoman, dar acum asa a iesit :blush:
lixandra Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 E mai fain intradevar Sro :) Daca nu m-as fi apucat de WoW si daca nu era SRO bot-based chiar continuam sa joc sro. :) Chiar imi placea la grafica, la efecte, si chiar nu muream de plictiseala facand grind manual... ca erau faine miscarile :P .bot-based? Adica un bot care manipuleaza char-uri secundare sau cum?La SRO imi place ca sunt multe quest-uri. Btw, little problem: cum naiba prind nemea`s lion? Dupa ce m-am chinuit aseara la cel mai afurisit quest (Simos Ladon) acum face figura asta <_<.P.S :D:
lixandra Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Gata, am reusit.Neata, btw, and coffee time :D!
Guest SouthBoy_Lucyo Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Neatza ppl ! :) hehe :)) mai bine nu acum seara cand veneam de la job timpul normal pt traseu este 20-25 min, eu am facut in 11 min limitarea de 70 km/h am depasit cu 55 km/h 70+55....:-/ don`t try this at home nu sunt vitezoman, dar acum asa a iesit :blush:Cwae nu e bine....insa esti pui...sa ma vezi pe dn cu 220 la ora :boohoo: si eu am limita de 80 :readthis: ...fiin...ahhh...inca, cu mamaliga-n geam :protest: Si conform legii :read: cam e de belea nu crezi? :despair: Dar....eh... :photo:
Spiky2013 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Da Lexa, sunt multe questuri, dar ai sa vezi mai incolo ca questul e ceva de genul... aduna 9.999 de itemuri care pica daca omori 99.999 mobi. in Sro, 85% din jucatori joaca cu Bot. Da.. omoara mobi ptr ei, face cumparaturi (de sageti, potiuni, etc) si pur si simplu sunt non stop in joc. mai exista si gold-boti... care aparit companiilor care vand gold. Ai sa vezi cate 10-15 oameni echipati la fel, care omoara mobi intr-o anumita zona (si tu nu o sa poti sa omori nimic deseori). De fapt, cred ca bottingul e singura cale de a ajunge la lvl 100 inainte sa faci tu 100 de ani. :)
<Pupak> Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Neatza ppl ! :) Cwae nu e bine....insa esti pui...sa ma vezi pe dn cu 220 la ora :boohoo: si eu am limita de 80 :readthis: ...fiin...ahhh...inca, cu mamaliga-n geam :protest: Si conform legii :read: cam e de belea nu crezi? :despair: Dar....eh... :photo:220 it`s way too dangerous b-( inca ai mamaliga? :Dneatza kidz
lixandra Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Da Lexa, sunt multe questuri, dar ai sa vezi mai incolo ca questul e ceva de genul... aduna 9.999 de itemuri care pica daca omori 99.999 mobi. in Sro, 85% din jucatori joaca cu Bot. Da.. omoara mobi ptr ei, face cumparaturi (de sageti, potiuni, etc) si pur si simplu sunt non stop in joc. mai exista si gold-boti... care aparit companiilor care vand gold. Ai sa vezi cate 10-15 oameni echipati la fel, care omoara mobi intr-o anumita zona (si tu nu o sa poti sa omori nimic deseori). De fapt, cred ca bottingul e singura cale de a ajunge la lvl 100 inainte sa faci tu 100 de ani. :)De aia TOATE serverele sunt full in marea majoritate a timpului :|. Daca zici ca sunt 85% cu acei boti inseamna ca si cei de la SRO ii lasa... pacat, chiar e misto jocul :).Apropo, de ce isi fac nshpe char-uri? Nu vad logica :).
Spiky2013 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 De aia TOATE serverele sunt full in marea majoritate a timpului :|. Daca zici ca sunt 85% cu acei boti inseamna ca si cei de la SRO ii lasa... pacat, chiar e misto jocul :).Apropo, de ce isi fac nshpe char-uri? Nu vad logica :).Pai ii lasa...daca cumperi silk de ala nu au nicio problema cu tine. Ptr ca daca iti dau ban, tu ai dreptul sa ceri refund. :) Plus ca se invart fffffff multi bani in treaba asta. De ce mai multe charuri? de plictiseala. te plictisesti la un moment dat sa joci cu aceeasi clasa.Cat despre faptul ca serverele sunt full... da, sunt full cu boti, si daca nu ai premium de ala cumparat, intrii f greu pe server. La un update ceva, o sa observi ptr cateva ore ca sunt super super goale; pentru ca fac astia update putin mai greu la boti si nu mai sunt compatibili cu versiunea jocului. :P
lixandra Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 :)) Deci, ai silk, te doare-n basca :)). Doamne :))...Pacat ca se strica asa un joc frumos.