Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

rhazek

Guilda Sicily

Recommended Posts

Posted

Poti salva fragmente, sau orice alte informatii pe care doresti sa stochezi aici

Poti salva fragmente, sau orice alte informatii pe care doresti sa stochezi aici

Posted

Am incercat aseara Cabal... pana mea, zici ca e anime de proasta calitate. Nu stiu, poate v-ati invatat voi cu el dar mie mi se pare inferior fata de SRO iar Cabal are cerinte mai mari fata de SRO. Pentru ce... sa-l ia naiba.

Nu va bagati si voi pe SRO :D?

Posted

Am incercat aseara Cabal... pana mea, zici ca e anime de proasta calitate. Nu stiu, poate v-ati invatat voi cu el dar mie mi se pare inferior fata de SRO iar Cabal are cerinte mai mari fata de SRO. Pentru ce... sa-l ia naiba.

Nu va bagati si voi pe SRO :D?

E mai fain intradevar Sro :) Daca nu m-as fi apucat de WoW si daca nu era SRO bot-based chiar continuam sa joc sro. :) Chiar imi placea la grafica, la efecte, si chiar nu muream de plictiseala facand grind manual... ca erau faine miscarile :P .

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Get a life people ....

Pupak cand ne facem o liniutza? :D

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Care ma luati la party sa dau rr? :)))))))

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Marlanilor....no pt huh ? <_<

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...