Narcisa Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 cand ploua totu'i mai frumos, ma simt proaspat si sanatos, si mi'e dor de gustul bonduelle, da ador savoarea bonduelle !! :dance:
Narcisa Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 mai am una :Pmi'a zis mami sa ma duc , pan' la baie repejor, pentru ca mi'a luat dallin, cel mai bun si cel mai fin,si mi'a zis deschide ochii. nu te ustura deloc, cu dallin eu i'am deschis, nu ma usturau v'am zis!
Guest SouthBoy_Lucyo Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 mai am una :Pmi'a zis mami sa ma duc , pan' la baie repejor, pentru ca mi'a luat dallin, cel mai bun si cel mai fin,si mi'a zis deschide ochii. nu te ustura deloc, cu dallin eu i'am deschis, nu ma usturau v'am zis!Te stiu de undeva ....dar nu sunt sigur.... 41 sau 32?
Guest SouthBoy_Lucyo Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Easy there...was just a joke...please put the knife down...i have a family...let's be reasonable...there's no point in killing me...let's just forget the comment and call it a day :))
<Pupak> Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 poate vroiai sa scrii 'poi may nik' r3 ol =))
rhazek Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 :omi-a aparut deodata pe messb(*)cu_ b0$$(*_*)29: hai pa all...k m-am plicti...
suede Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 :omi-a aparut deodata pe messb(*)cu_ b0$$(*_*)29: hai pa all...k m-am plicti...pai chiar ma plictisisem
lixandra Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Bai, ati vazut "Amintiri din Epoca de Aur" de Cristian Mungiu =))))?Mor de ras =)))))))))))))))))))))))!!
[DezZza] Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Bai, ati vazut "Amintiri din Epoca de Aur" de Cristian Mungiu =))))?Mor de ras =)))))))))))))))))))))))!!da