<Pupak> Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Esti... #-o . Tampitul de S|n|ster zicea ca fanatical a "supt-o" ca sa isi ia admin. Intrebam ironic 8-|. Greu te mai duce bibilica.Hello!:blink: tare interesanta esti, "zicea" cica, si eu pot sa spun multe lucruri.Pa!
Guest SouthBoy_Lucyo Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Va certati ca niste papusoi coptzi si honey baga mare la spam.Sa va fie rusine...nu va mai recunosc :(
Spiky2013 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 :blink: tare interesanta esti, "zicea" cica, si eu pot sa spun multe lucruri. Pa! divort? :| facuserati schimb pana si de lenjerie intima si acu gata?
L3x@ Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 :blink: tare interesanta esti, "zicea" cica, si eu pot sa spun multe lucruri.Pa!Sa nu te simti lezat:e simplu. tre sa stii ce sa pupi, cand sa pupi, unde sa pupi, pe cine sa pupi. dupa bunul vostru plac puteti inlocui pupi cu orice alt verb. un exemplu PUR ALEATOR este sugi.flacara violet exista, si daca nu ma-nsel, apare atunci cand lemnele is usor umede.
cyborgGod Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Salutari Guilda sicily si spor in continuare:D