Lucian Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 da :DOH NOES...ce s-a prostit snoophttp://www.youtube.com/watch?v=CD7ONSFvmxU
Lucian Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 ca si-a schimbat total stilul era de 15 ori mai smecher acum cativa ani
MYKIDUTA Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 ptr asrai si razh: daca imi amintesc eu bine, voi ati insitat sa venim in aly cu voi, asa ca imi permit acum sa va bat obrazul pentru modul in care ati luat decizia de a ne inlatura din alianta. 1. ati actionat ca si altii: daca esti GM de aliante nu inseamna ca esti pe mosia ta sa iei decizii cum te taie capul, 2. din politete, puteati sa lasati un mesaj cu ce nu v-a convenit, sau sa semnalati din timp problema care va...lezeaza.sa nu intelegeti gresit, Heaven nu a pierdut nimic, doar ca pretentiile pe care le au unii de a fi guild respectabil se pare ca ii depasesc.bft ! :beer:
rhazek Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 cred ca ai inteles gresit, n-a fost nimeni inlaturat din alianta, alianta s-a spart iar daca erai on vreun pic ultimile 3 zile vedeai si de cetoata lumea s-a despartit pe cale amiabila n-am nevoie sa-mi fie batut obrazu, thora se pare ca intelesese aseara cand am vorbit cu ea, vad ca n`a vorbit si cu tine
Narcisa Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 :tiphat: am schimbat prefixu fratilor ^_^ ce copacel esti, nu zici si tu nimic <_< la multi ani cata bo$$ :hug: :-*
thoricik Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Am spus problema ca s-a spart ally din cauza certurilor; aia nu inseamna ca mie personal nu imi pare rau mai ales ca totul a decurs ok cat eram 3 guilde in ally, e aiurea ca din cauza a 3-4 mai "dificili" nou veniti in ally s-a destramat ceva ce spun eu ca a fost deosebit. Numai bine sicilienilor :-* p.s. la multi ani sarbatoritului
rhazek Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 la multi ani cataaaa :beer: :beer: :beer: