Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

rhazek

Guilda Sicily

Recommended Posts

Posted

daca va plangeti din cauza programului e clar,sa va vad la anu' in liga =)))

np,vad ca si la asta te dai rotund ca la restu',dar esti || cu fotbalul. :)

nu ma dau rotund o_O stiu fotbal cat un average suporter, si tin cu dinamo de cand stiu eu ce e aia fotbal.

Si da ne plangem de program ptr ca echipele din ro nu sunt obisnuite sa joace multe jocuri si jucatorii romani in general sunt praf sa nu mai zic de cate accidentari are dinamo, de ex primii 2 portari accidentati, pulhac, blay (care totusi e cel mai bun pe dreapta), bratu, zicu, mallick... dar isi revin astia ca lumea si sa vedeti atunci ^_^

si acu legat de meciul de ieri, rednic nici nu a vrut mai mult de la meciul ala si a stiut foarte bine ce si cat poate in momentul ala. :) (cu danciu la inchidere de ex)

Posted

si prafaletu ala de lacatus, ce plm arata ma o_O steaua comenteaza ca vaiiiiiiiii ce violenti sunt suporterii dinamovisti, sa nu-i lasam la meci, si cand colo uite si tu cine instiga la violenta si kkturi. pai ala e antrenor ma?! cum sa nu le spargi geamurile la autocar. mai stii, poate piatra aia il avea tinta pe lacatus de fapt ^_^

Posted

si prafaletu ala de lacatus, ce plm arata ma o_O steaua comenteaza ca vaiiiiiiiii ce violenti sunt suporterii dinamovisti, sa nu-i lasam la meci, si cand colo uite si tu cine instiga la violenta si kkturi. pai ala e antrenor ma?!

ma scutesti? :)

Posted

New pupil: caattttaaaxD !

New pupil: cataiarO.o !

New pupil: vreiunbiscuit !

New pupil: n'amceface2 !

New pupil: ctaxDDDDDDDDD !

New pupil: eucatalolxD !

New pupil: dadsadadasda !

cata :mellow:

Posted

poate vrea un char cu animal :lol: stiu si eu ca-mi facusem odata vreo 40 de conturi pe fr :)) din care vreo 3 erau charuri ca lumea. cu bata de aia mare sau cu pet xD

Guest Stiri
Posted

and you are?

... :( si marmota invelea iarba in foitza

ai em a NOOB #-o

Guest Stiri
Posted

este cel mai suspendat de pe server

:yum:

edit :banghead: Pit_Bull(320) 65 zile , Joint(348) 20 zile,Havik(316) 10 zile,steOAIA (200) 15 zile

=))

Guest Stiri
Posted

fraer =))

:banghead: :angry1: :sef:

RR DB :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...