i sin Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 ba deza legat de eroarea aia cu blue bla blacumpara alt pc ba , ala si-a dat duhu :(
_Deza Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 ba deza legat de eroarea aia cu blue bla blacumpara alt pc ba , ala si-a dat duhu :(ba :(
<Pupi> Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Sau curata-l de praf, eventual e o porcarie pe la My Computer, Settings bla bla. Nu mai stiu cum era dar e o rezolvare si de acolo (un fel de "rami virtuali", maresti pana pe la 5000 sau ceva de genul).Curatandu-l de praf inseamna sa desfaci si sursa si sa cureti si de acolo.
_Deza Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Sau curata-l de praf, eventual e o porcarie pe la My Computer, Settings bla bla. Nu mai stiu cum era dar e o rezolvare si de acolo (un fel de "rami virtuali", maresti pana pe la 5000 sau ceva de genul).Curatandu-l de praf inseamna sa desfaci si sursa si sa cureti si de acolo.e laptop ^_^Cauza:This issue may occur when your computer lacks sufficient kernel space to process kernel-mode drivers. The programs that are mentioned in the "Symptoms" section of this article install a kernel-mode driver and use a filter driver that registers with the kernel stack.RezolvareTo resolve this issue, add the KStackMinFree value to the registry. The KStackMinFree value specifies the minimum kernel space that must be available for Symantec AntiVirus or Norton AntiVirus file system real-time protection to request file I/O from the file system. For instructions about how to add the KStackMinFree value to the registry, visit the following Symantec Web site:Am facut asta,acum sa vedem 8-|
<Pupi> Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Ai incercat sa vorbesti cu bunny? Parca el a avut asta si a si rezolvat-o :).
i sin Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 e laptop ^_^Cauza:RezolvareAm facut asta,acum sa vedem 8-|Daca nu merge asa dai vreo 2 picioare
_Deza Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Ai incercat sa vorbesti cu bunny? Parca el a avut asta si a si rezolvat-o :).nop ;/Daca nu merge asa dai vreo 2 picioaredu-te ba <_<
_Deza Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 ai vazut ce spam baga sadi? :lol:btw, From: Bucuresti?
<Pupi> Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Da-l in spanac, ma face sa bag iar 6 usere la inaintare (am reusit cu 6 :)) ). Daca ma chinui pot baga si 8 -_-.
Guest bogdan87 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 ntz :)) am incurcat topicurile la guilde :))
_Deza Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Da-l in spanac, ma face sa bag iar 6 usere la inaintare (am reusit cu 6 :)) ). Daca ma chinui pot baga si 8 -_-.ete sexu', alta treaba n-am acum.mai am proiecte, incepe sesiunea...n-am cheeeef 8-|
<Pupi> Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Hai ca nu mori o ora. In ~2 ore (maxim) am recuperat 4 pagini (o luasera inainte) si ne-am distantat cu 7 pagini.