Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

rhazek

Guilda Sicily

Recommended Posts

Posted

Fie ca magia sarbatorilor de iarna sa va cuprinda pe toti, sa aveti parte numai de lucruri frumoase si sa vi se implineasca toate dorintele.

Sarbatori fericite !

http://img63.imageshack.us/i/12210tll96oio0mcn2gifbr.gif/

Posted

Deschide usa larg si lasa Spitirului Craciunului sa intre in casa!

Deschide inima si lasa Bucuria , Speranta si Implinirea sa intre in suflet!

Deschide sufletul si lasa Credinta si Taina Nasterii Mantuitorului sa te inunde!

Deschide-ti larg bratele si Imbratisarea, Vorba Buna si gandul Curat sa fie cel mai de pret cadou pentru cei dragi!

Iubirea,Intelepciunea, Increderea si Generozitatea sa va calauzeasca pasii In Noul An!

Craciun fericit!

La multi ani!

Posted

Neatza nooba nr 1 ! :D Am trecut sa-ti zic in special tie Craciun Fericit (sa nu te crezi prea importanta, da? :)) ) si mai apoi tuturor din Sicily, Merry christmas ppl :D

Paroaso =))! Kiddin` :D. Merci la fel, nuba :P.

@Canabis: hai sictir!

@@Gandy: la fel, sefa :D!

Posted

Paroaso =))! Kiddin` :D. Merci la fel, nuba :P.

@Canabis: hai sictir!

@@Gandy: la fel, sefa :D!

Mirobolant, ma simt fantastic sa-mi zici asa :wub: ...omg :sef:

Posted

Era gelos ca nu putea sa te inghesuie undeva, si ce sa zica si el... :whistle:.

Astepta sa ma atac..presupun ca ea a fost, nu a fost un el..ca noi ne iubim mult, eu cu Ioana draq :))

Posted

Daca era ea vorbea altceva. Tipic barbatesc, daca nu poate sa zica altceva, se leaga de "aspect" 8-|.

Bai, vreau blat pentru tort diplomat si nu-mi iese :(((. Iese prea tare :|.

Posted

Daca era ea vorbea altceva. Tipic barbatesc, daca nu poate sa zica altceva, se leaga de "aspect" 8-|.

Bai, vreau blat pentru tort diplomat si nu-mi iese :(((. Iese prea tare :|.

Nu pot sa te incurc la blat de diplomat :-?? . Eu ieri am facut cozonac..si chiar mi-a iesit bun :D

Posted

Nu pot sa te incurc la blat de diplomat :-?? . Eu ieri am facut cozonac..si chiar mi-a iesit bun :D

Am mancat un cozonac italienesc... demential :|! Zici ca era plin de crema de sampanie dar nici urma de crema si pufooooooooosss! Partea naspa la blatul care il incerc pentru tort diplomat e ca iese tare (nu inteleg de ce <_<) si daca-l insiropez se sfarama mai rau.

Posted

Am mancat un cozonac italienesc... demential :|! Zici ca era plin de crema de sampanie dar nici urma de crema si pufooooooooosss! Partea naspa la blatul care il incerc pentru tort diplomat e ca iese tare (nu inteleg de ce <_<) si daca-l insiropez se sfarama mai rau.

Pune mai mult suflet, poate, poate iese ceva :))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...