M!ster!o Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Guilda Lov3DruG va ureaza sarbatori fericite si un an cat mai bun !!!
coltalb Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Fie ca magia sarbatorilor de iarna sa va cuprinda pe toti, sa aveti parte numai de lucruri frumoase si sa vi se implineasca toate dorintele.Sarbatori fericite !http://img63.imageshack.us/i/12210tll96oio0mcn2gifbr.gif/
Ganditza Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Deschide usa larg si lasa Spitirului Craciunului sa intre in casa! Deschide inima si lasa Bucuria , Speranta si Implinirea sa intre in suflet! Deschide sufletul si lasa Credinta si Taina Nasterii Mantuitorului sa te inunde! Deschide-ti larg bratele si Imbratisarea, Vorba Buna si gandul Curat sa fie cel mai de pret cadou pentru cei dragi! Iubirea,Intelepciunea, Increderea si Generozitatea sa va calauzeasca pasii In Noul An! Craciun fericit! La multi ani!
lixandra Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Neatza nooba nr 1 ! :D Am trecut sa-ti zic in special tie Craciun Fericit (sa nu te crezi prea importanta, da? :)) ) si mai apoi tuturor din Sicily, Merry christmas ppl :DParoaso =))! Kiddin` :D. Merci la fel, nuba :P.@Canabis: hai sictir!@@Gandy: la fel, sefa :D!
RainSoul Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Paroaso =))! Kiddin` :D. Merci la fel, nuba :P.@Canabis: hai sictir!@@Gandy: la fel, sefa :D!Mirobolant, ma simt fantastic sa-mi zici asa :wub: ...omg :sef:
lixandra Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Mirobolant, ma simt fantastic sa-mi zici asa :wub: ...omg :sef:Era gelos ca nu putea sa te inghesuie undeva, si ce sa zica si el... :whistle:.
RainSoul Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Era gelos ca nu putea sa te inghesuie undeva, si ce sa zica si el... :whistle:.Astepta sa ma atac..presupun ca ea a fost, nu a fost un el..ca noi ne iubim mult, eu cu Ioana draq :))
lixandra Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Daca era ea vorbea altceva. Tipic barbatesc, daca nu poate sa zica altceva, se leaga de "aspect" 8-|.Bai, vreau blat pentru tort diplomat si nu-mi iese :(((. Iese prea tare :|.
RainSoul Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Daca era ea vorbea altceva. Tipic barbatesc, daca nu poate sa zica altceva, se leaga de "aspect" 8-|.Bai, vreau blat pentru tort diplomat si nu-mi iese :(((. Iese prea tare :|.Nu pot sa te incurc la blat de diplomat :-?? . Eu ieri am facut cozonac..si chiar mi-a iesit bun :D
lixandra Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Nu pot sa te incurc la blat de diplomat :-?? . Eu ieri am facut cozonac..si chiar mi-a iesit bun :DAm mancat un cozonac italienesc... demential :|! Zici ca era plin de crema de sampanie dar nici urma de crema si pufooooooooosss! Partea naspa la blatul care il incerc pentru tort diplomat e ca iese tare (nu inteleg de ce <_<) si daca-l insiropez se sfarama mai rau.
rhazek Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 Bai, vreau blat pentru tort diplomat si nu-mi iese :(((. Iese prea tare :|. nu-i nimic :(
RainSoul Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Am mancat un cozonac italienesc... demential :|! Zici ca era plin de crema de sampanie dar nici urma de crema si pufooooooooosss! Partea naspa la blatul care il incerc pentru tort diplomat e ca iese tare (nu inteleg de ce <_<) si daca-l insiropez se sfarama mai rau.Pune mai mult suflet, poate, poate iese ceva :))
bunny Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Alo, fetele, keep it down. ^^Craciun fericit guys. :hug:
lixandra Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Anda, vroia bunny sa-ti ceara numarul. I-l dai?
RainSoul Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Iti dai seama..numarul de la pantofioru de aur? :))
RainSoul Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 A dolphin? Wearing shoes? ^_^Special dolphin :wub:Edit : sefa nooba a pus disputa si a dat bir cu fugitii... #-o