Guest SouthBoy_Lucyo Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Ma trezesc lovit de pustiul parasit de luminaE noapte?iar sunetul gandurilor ma orbesteMa ridic incet, trupul greoi cauta pasii in tihnaMa sufoc de somn , gatul meu apa doresteSticla de pe masa setea acida imi potolesteVreau sa luminez incaperea?sau?dar nu ?Vreau sa incerc sa adorm ?dar? parca ma privestiTu?.vreau in pustiu sa imi clatesc intelectulVreau sa respir, vreau sa simt in aer ce gandesti Vreau,dar d?jà nu conteaza ce vreau,doar ce dorestiTu?..Deschid fereastra,afara zapada sticleste mizerAerul crunt ma loveste cu viata , noaptea e viataImi pierd privirea unde orizontul inseamna doar cer Iar cerul inseamna doar nori, in ei vad o fataUn chip , un trup, un gand, o rasuflare , o singura dataE frig, ma simt amortit , sa ma intorc in camera?sauAs mai sta aici pe ferseastra,e frumos, nu am motivSa ma las cuprins de vise , in caldura odaii sa stauSa fiu serios , sa rad, sa adorm, sa ma trezesc in paradis Sa adorm iar doar ca sa ma trezesc intr-un nou vis
Guest bogdan87 Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Ma trezesc lovit de pustiul parasit de luminaE noapte?iar sunetul gandurilor ma orbesteMa ridic incet, trupul greoi cauta pasii in tihnaMa sufoc de somn , gatul meu apa doresteSticla de pe masa setea acida imi potolesteVreau sa luminez incaperea?sau?dar nu ?Vreau sa incerc sa adorm ?dar? parca ma privestiTu?.vreau in pustiu sa imi clatesc intelectulVreau sa respir, vreau sa simt in aer ce gandesti Vreau,dar d?jà nu conteaza ce vreau,doar ce dorestiTu?..Deschid fereastra,afara zapada sticleste mizerAerul crunt ma loveste cu viata , noaptea e viataImi pierd privirea unde orizontul inseamna doar cer Iar cerul inseamna doar nori, in ei vad o fataUn chip , un trup, un gand, o rasuflare , o singura dataE frig, ma simt amortit , sa ma intorc in camera?sauAs mai sta aici pe ferseastra,e frumos, nu am motivSa ma las cuprins de vise , in caldura odaii sa stauSa fiu serios , sa rad, sa adorm, sa ma trezesc in paradis Sa adorm iar doar ca sa ma trezesc intr-un nou vis noul Eminescu :X