Spiky2013 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 work....work....aaaand.....workatunci du-te si baga #-o
Guest SouthBoy_Lucyo Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 CAAACAT !!!!!!!!Am lasat ieri masina in parcare, la munca, langa un furtun prin care curge apa catre nush unde mama dreq....si a avut o scurgere chair langa roata mea dreapta spate...masina parcata cu frana de mana trasa.....apa aia a inghetat pe roata si pe cabluri and shit si am ramas cu masina in parcare avand roata blocata.....sa-mi bag ceva.....azi tre sa o bag in parcarea subterana sa o las o zi doua sa se dezghete.....bah ce de cacat e iarna asta.....cand nu ai concediu....kkt.....Liniste ca sperii vacile si nu mai fac margarina cu ciuperci, liniste va rog.....scooby doo la aparate, sa il ascultam !!!!
rhazek Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 CAAACAT !!!!!!!!Am lasat ieri masina in parcare, la munca, langa un furtun prin care curge apa catre nush unde mama dreq....si a avut o scurgere chair langa roata mea dreapta spate...masina parcata cu frana de mana trasa.....apa aia a inghetat pe roata si pe cabluri and shit si am ramas cu masina in parcare avand roata blocata.....sa-mi bag ceva.....azi tre sa o bag in parcarea subterana sa o las o zi doua sa se dezghete.....bah ce de cacat e iarna asta.....cand nu ai concediu....kkt.....Liniste ca sperii vacile si nu mai fac margarina cu ciuperci, liniste va rog.....scooby doo la aparate, sa il ascultam !!!!tare :))ce slab e spamu pe aici...@neatzahi
Guest SouthBoy_Lucyo Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Taci ba ca vb cu Mos Craciun sa iti aduca un examen la prostata -_-
[DezZza] Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Taci ba ca vb cu Mos Craciun sa iti aduca un examen la prostata -_-inca mai crezi in mos craciun?trist -_-
Guest SouthBoy_Lucyo Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 ' date='Dec 16 2009, 19:16' post='4525800']inca mai crezi in mos craciun?trist -_-Am crezut candva...apoi am observat fenomenul....si acum, firesc, am devenit si eu Mos Craciun pentru cineva.... Poate devin si pentru tine, o pun pe lexa sa te examineze.....
Guest SouthBoy_Lucyo Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Roger that little one .Lexa go grab the gloves ....
Gandalf Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 la mine nu :|pff mai aveam 1 lvl damn ce ghinion
Guest SouthBoy_Lucyo Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Sau te bagam in portbagaj si te mai facem o tura.....E scandal.....