Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

rhazek

Guilda Sicily

Recommended Posts

Posted

Valul de violenţe a cuprins întreaga Franţa. Victimele Terorii iacobine au murit nu numai ghilotinaţi, dar şi înecaţi în masă sau în faţa plutoanelor de execuţie, uneori fiind ucişi cu ghiulele de tun.

Până în iulie 1794, când s-a încheiat domnia Terorii, revoluţionarii ateişti au masacrat 40.000 de persoane.

Marx era un duşmanul declarat al tuturor dumnezei-lor, un om care, cu preţul sufletului său, îşi cumparase sabia de la prinţul întunericului. El îşi marturisise scopul de a împinge toată omenirea în prapastie, ca apoi să o urmeze şi el, râzând.

Pseudo ateul MARX... în poemul intitulat "Trubadurul" spune:

"Aburi infernali se ridică şi umplu creierul,

Până când înnebunesc şi inima mi se schimbă cu desăvârşire.

Vezi această sabie?

Prinţul întunericului mi-a vândut-o.

Pentru mine el este cel care măsoară timpul şi dă semnalul,

Cu tot mai multă îndrăzneală interpretez dansul morţii"

Posted

Valul de violenţe a cuprins întreaga Franţa. Victimele Terorii iacobine au murit nu numai ghilotinaţi, dar şi înecaţi în masă sau în faţa plutoanelor de execuţie, uneori fiind ucişi cu ghiulele de tun.

Până în iulie 1794, când s-a încheiat domnia Terorii, revoluţionarii ateişti au masacrat 40.000 de persoane.

Marx era un duşmanul declarat al tuturor dumnezei-lor, un om care, cu preţul sufletului său, îşi cumparase sabia de la prinţul întunericului. El îşi marturisise scopul de a împinge toată omenirea în prapastie, ca apoi să o urmeze şi el, râzând.

Vezi această sabie?

Da, dar nu a reusit sa creeze o doctrina care sa fie adoptata de majoritatea personalitatilor la nivel mondial (de ordin politic, social s.a.m.d.). Mai rau e sa controlezi si sa absorbi de bani ani si ani de-a randul pe baza a nu stiu ce fel de ideologie, decat uciderea a 40.000 de persoane. Sa nu mai zic ca tot ei au ordonat asasinate la nivel inalt. Ce mi-s masonii, ce mi-s ideologistii... aceeasi Marie cu alta palarie :tiphat:.

Posted

Da, dar nu a reusit sa creeze o doctrina care sa fie adoptata de majoritatea personalitatilor la nivel mondial (de ordin politic, social s.a.m.d.). Mai rau e sa controlezi si sa absorbi de bani ani si ani de-a randul pe baza a nu stiu ce fel de ideologie, decat uciderea a 40.000 de persoane. Sa nu mai zic ca tot ei au ordonat asasinate la nivel inalt. Ce mi-s masonii, ce mi-s ideologistii... aceeasi Marie cu alta palarie :tiphat:.

Cum nu? A fost creată doctrina de stânga, cea cu secerea şi ciocanul, aia nu se pune la socoteală?

Posted

Cum nu? A fost creată doctrina de stânga, cea cu secerea şi ciocanul, aia nu se pune la socoteală?

Marxismul il vad ca o asociere a unor intamplari. Nu Marx a fost cel care a spus ca poporul trebuie sa iasa de sub dominatia capitalistilor. Astfel de manifestari revolutionare sunt de cand lumea. Karl Marx doar s-a gandit sa o puna pe hartie si gata, e considerat "taticul"...

Sectantii sunt niste oameni lipsiti de gandire, cand vine vorba de interactionarea in mediul lor. Ei nu gandesc mai mult ce simt ci ceea ce simte "conducatorul lor spiritual", ceea ce gandeste el. Asta o poti numi cu adevarat "reteta de succes de indoctrinare in masa", sau de "dominare in masa".

Pe Martin Luther il poti considera un "tatic".

Posted

Marxismul il vad ca o asociere a unor intamplari. Nu Marx a fost cel care a spus ca poporul trebuie sa iasa de sub dominatia capitalistilor. Astfel de manifestari revolutionare sunt de cand lumea. Karl Marx doar s-a gandit sa o puna pe hartie si gata, e considerat "taticul"...

Sectantii sunt niste oameni lipsiti de gandire, cand vine vorba de interactionarea in mediul lor. Ei nu gandesc mai mult ce simt ci ceea ce simte "conducatorul lor spiritual", ceea ce gandeste el. Asta o poti numi cu adevarat "reteta de succes de indoctrinare in masa", sau de "dominare in masa".

Pe Martin Luther il poti considera un "tatic".

Pai da mai, da e paradoxal ce-ai spus. În ambele cazuri fiecare îşi preaslăvesc conducătorul, cel care a pus bazele acelei mişcări, fie ele nihilistice sau laice. Asta e ca şi cum ai scoate vinovaţi de moartea lui Ceuşescu, numai pe soldatii care-au tras, nu şi pe cei care-au dat ordinul. Atunci vin cu întrebarea: " Unde-i logica, în mă-sa de filozofie".

Posted

Vinovati sunt toti cei care au participat la miscare (exista si autori morali).

Marxistii nu isi preaslavesc conducatorul, ci isi sustin drepturile de mai demult. Luteranii cred in esenta lucrurilor, nu in manifestarea acestora.

Am fugit la piata, vorbim mai tarziu :).

Posted

Vinovati sunt toti cei care au participat la miscare (exista si autori morali).

Marxistii nu isi preaslavesc conducatorul, ci isi sustin drepturile de mai demult. Luteranii cred in esenta lucrurilor, nu in manifestarea acestora.

Am fugit la piata, vorbim mai tarziu :).

Rahat cu perje, că unii comunişti adoptaseră reformele marksiste ca şi Biblia crestină, de asta nu spui nimic. Ce tot mă baţi la cap cu Martin Luther?

Posted

Rahat cu perje, că unii comunişti adoptaseră reformele marksiste ca şi Biblia crestină, de asta nu spui nimic. Ce tot mă baţi la cap cu Martin Luther?

Pentru ca ai zis asta:

Vezi această sabie?

si asta

?

Posted

Illuminati are o legătură foarte mare cu iluminismul francez, vezi: iluminismul francez, ateism, nihilism, evoluţionism, marksism, comunism. O încercare cioraniană, politică ce-i drept, se încercă şi la noi în ţară, prin domnul Remus Cernea, preşedinte al partidului Verde. Am dedus ca orice mişcare iluminista este într-o oarecare masură, evoluţionistă, antilaica şi ateistă. Eu cred că finalul apocaliptic o să fie între două fronturi, frontul dogmelor şi frontul masonic, de tip evoluţionist. Analizând citatele biblice, am dedus că la baza satanismului, nu-i decât nerecunoaşterea lui Dumnezeu ca stăpân absolut, de fapt în mod nihilistic, Dumnezeu nici nu există, asta în opinia iluminatilor. Evolutionismul lui Darwin este o presupunere, nu şi un adevăr revelat, chiar şi stiintific s-a demontrat că teoriile lui cu privire la evoluţia omului, au fost nişte eşecuri totale.

Toată mascarada masonică se bazeaza pe new-age-ul actual, cum spunea şi parintele Staniloae: "new-age-ul nu poate demonstra practic existenţa divină, pentru că, capacitatea intelectuală este asimptotică celei divine"

Sistemul social este şi el corupt, cum e şi cel politic, numai că între cele două sisteme este o mare diferenţă. Cel social se zbate între adevărul divin şi studiu evoluţionistic, iar cel politic se zbate între monopol politic şi material, şi impunerea noilor reguli anticreştine. Mai nou în şcoli, instituţii politice, culturale şi informaţionale se impune o aşa-zisă "luminare", de unde şi acest termenul de Illuminati.

Aveţi grijă, fenomenul începe să ia amploare şi pare foarte atragator, pentru că aceste "minţi luminate", au şi darul de a fi foarte iscusite ( intelectual vorbind ) în a inşela minţile slabe. Formele virale au luat de mult amploare şi se pot manifesta prin: muzică, film, internet, jocuri, activitaţi şcolare şi extraşcolare, politică, prin carti, ş.a.m.d.

Sigura soluţie pentru a trai demn şi neclintit în faţa noii ordini mondiale, rămâne: ortodoxismul, istoria şi cultura tradiţională, bineînţeles, asta dacă vreţi să muriti români pe pământul patriei.

:tiphat:

Sunt de acord cu tine.Dar legat de ortodoxism,catolicism sau stiu eu ce alta religie,sustin cu tarie ca sunt niste prostii,din punctu meu de vedere sunt cele mai mari si bine dezvoltate mafii existente.

Pentru a trai demn si neclintit in fata noii ordini mondiale trebuie sa opresti TV-u,sa renunti la ziare si tot ce tine de mass media.

Iti recomand documentaru asta http://video.google.com/videoplay?docid=745486594251120220# daca gasesti rabdarea necesara pentru al viziona pana la sfarsit o sa ramai socata un pic.

Guest Coduri si Rezolvari
Posted

Sunt de acord cu tine.Dar legat de ortodoxism,catolicism sau stiu eu ce alta religie,sustin cu tarie ca sunt niste prostii,din punctu meu de vedere sunt cele mai mari si bine dezvoltate mafii existente.

Pentru a trai demn si neclintit in fata noii ordini mondiale trebuie sa opresti TV-u,sa renunti la ziare si tot ce tine de mass media.

Iti recomand documentaru asta http://video.google.com/videoplay?docid=745486594251120220# daca gasesti rabdarea necesara pentru al viziona pana la sfarsit o sa ramai socata un pic.

cauta Esoteric Agenda ( sau agenda ascusa pe romaneste ) si Zeigheist

Posted

Da, exact ce ziceam. Un exemplu de mormon e Tom Cruise. Crezi ca faptul ca le zice ca pot fi zei inseamna ca pot gandi singuri? Nu intelege gresit, nu am zis ca marxistii au facut rau iar ceilalti nu... am spus doar ca marxismul e inexistent fiindca Karl Marx nu a facut altceva decat sa aduca in tema anumite subiecte existente deja.

La americani, majoritatea sectelor practica astfel de comportament, precum in film (mai mult sau mai putin dezvoltat). Cum am mai zis, asta e genul de doctrina care intr-adevar controleaza mase de oameni.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...