rhazek Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 guild plx :(http://www.linkmania.ro/s2/status/index.ph...amp;x=0&y=0:D
Guest OELFA Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 http://www.linkmania.ro/s2/status/index.ph...amp;x=0&y=0:Dai dreptate, nu ma meritati =))
Guest OELFA Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 mdea laura nici nu ma baga in seama :((heeei, buna, scuze Adi ( Crema :D ) . ce mai faci? mai joci?
BAD_DMX Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Salutare loomeRhaz bagi Zzzbumi in aly?pentru chat mai mult :P
BAD_DMX Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Part 1Tep_We0KaC8&feature=fvwPart 2 LZJnqV3Ow-4&feature=relatedVreau sa aud si parerile voastre...Mi se pare destul de interesant subiectu
Lucian Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Part 1Tep_We0KaC8&feature=fvwPart 2 LZJnqV3Ow-4&feature=relatedVreau sa aud si parerile voastre...Mi se pare destul de interesant subiectula partea cu fantoma lui MJ deja a devenit penibil+ de asta, eu am incercat mai demult sa inversez niste melodii si nu iesea nici pe aproape ce ziceau ei
BAD_DMX Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 ok,dar ideea cu Illumaniati cum ti se pare?adik dupa cum observi un gram de adevar exista in video
Sly Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Illuminati are o legătură foarte mare cu iluminismul francez, vezi: iluminismul francez, ateism, nihilism, evoluţionism, marksism, comunism. O încercare cioraniană, politică ce-i drept, se încercă şi la noi în ţară, prin domnul Remus Cernea, preşedinte al partidului Verde. Am dedus ca orice mişcare iluminista este într-o oarecare masură, evoluţionistă, antilaica şi ateistă. Eu cred că finalul apocaliptic o să fie între două fronturi, frontul dogmelor şi frontul masonic, de tip evoluţionist. Analizând citatele biblice, am dedus că la baza satanismului, nu-i decât nerecunoaşterea lui Dumnezeu ca stăpân absolut, de fapt în mod nihilistic, Dumnezeu nici nu există, asta în opinia iluminatilor. Evolutionismul lui Darwin este o presupunere, nu şi un adevăr revelat, chiar şi stiintific s-a demontrat că teoriile lui cu privire la evoluţia omului, au fost nişte eşecuri totale.Toată mascarada masonică se bazeaza pe new-age-ul actual, cum spunea şi parintele Staniloae: "new-age-ul nu poate demonstra practic existenţa divină, pentru că, capacitatea intelectuală este asimptotică celei divine"Sistemul social este şi el corupt, cum e şi cel politic, numai că între cele două sisteme este o mare diferenţă. Cel social se zbate între adevărul divin şi studiu evoluţionistic, iar cel politic se zbate între monopol politic şi material, şi impunerea noilor reguli anticreştine. Mai nou în şcoli, instituţii politice, culturale şi informaţionale se impune o aşa-zisă "luminare", de unde şi acest termenul de Illuminati.Aveţi grijă, fenomenul începe să ia amploare şi pare foarte atragator, pentru că aceste "minţi luminate", au şi darul de a fi foarte iscusite ( intelectual vorbind ) în a inşela minţile slabe. Formele virale au luat de mult amploare şi se pot manifesta prin: muzică, film, internet, jocuri, activitaţi şcolare şi extraşcolare, politică, prin carti, ş.a.m.d.Sigura soluţie pentru a trai demn şi neclintit în faţa noii ordini mondiale, rămâne: ortodoxismul, istoria şi cultura tradiţională, bineînţeles, asta dacă vreţi să muriti români pe pământul patriei.
L3x@ Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Se practica de pe vremea pelerinilor :). Azi, mai nou, se numesc martorii lui Iehova. "Satanistii" sunt prea mici fata de sectanti.