<Pupak> Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Nu apuc sa vad asa ceva :rofl1: Danke de info :P :rofl1: tare :)) Sale :D
BAD_DMX Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Hi PupaPe cine pacalesc eu sa ma creasca? :>
sfantu_andrei Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 cata bautura puteti duce ?:Phttp://www.barstools.net/booze_death/ la mine cica : It would take 25 bottles of Heineken to kill me It would take 10 shots of Absinthe to kill It would take 27 Kamikazes to kill me
Guest SouthBoy_Lucyo Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Hi PupaPe cine pacalesc eu sa ma creasca? :>Lvl? :lol:
Guest SouthBoy_Lucyo Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 114 :rofl1: am 371 :)) 1 rr :))
BAD_DMX Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 am 371 :)) 1 rr :)) GG :D Te ajung imediat :nanana: Le: Am ajuns la 0% warn datorita ultimului warn down primit de la bunny
_Deza Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 ia ba nabi muzica aicea melodie de homosexual A stricat-o cu Bacovia la descriere #-o . The biggest shit alive / post mortem. Nu inteleg cum ala se poate numi poet #-o. adica? /:) GG :D Te ajung imediat :nanana: Le: Am ajuns la 0% warn datorita ultimului warn down primit de la bunny gg nob :D
L3x@ Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 adica? /:)Il urasc din liceu. Cateva strofe SECI comentate de parca ar fi Luceafarul. Bacovia a fost primul motiv pentru care am chiulit in liceu :). Pur si simplu nu suport tampeniile scrise de el. Nu e poezie ce face el ci pur si simplu idiotenie (poate din punct de vedere structural e poezie dar din punct de vedere "artistic", as I said: A BIG F**KIN` SHIT!)LE: Daca pica la bacalaureat ceva de Bacovia cred ca il picam prin neprezentare :).
BAD_DMX Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Sincer mi se pare un pic straniu cand vad "Avertizare: (0%)"adik din 06 cand am facut contu nu am mai vazut 0% :crazy:
Spiky2013 Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 a aparut si nabu de deza :))Cum a aparut ceva gay pe forum (melodia aia) hop si el. :)PS: bacovia rulzzZZzz
_Deza Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Il urasc din liceu. Cateva strofe SECI comentate de parca ar fi Luceafarul. Bacovia a fost primul motiv pentru care am chiulit in liceu :). Pur si simplu nu suport tampeniile scrise de el. Nu e poezie ce face el ci pur si simplu idiotenie (poate din punct de vedere structural e poezie dar din punct de vedere "artistic", as I said: A BIG F**KIN` SHIT!)LE: Daca pica la bacalaureat ceva de Bacovia cred ca il picam prin neprezentare :).50% din poetii romani mi se par de cacat din punct de vedere "artistic"a aparut si nabu de deza :))am avut treaba :DCum a aparut ceva gay pe forum (melodia aia) hop si el. :)PS: bacovia rulzzZZzzpostez doar cand gasesc ceva de care sa fac misto, in rest doar ma uit pe aici
Spiky2013 Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 50% din poetii romani mi se par de cacat din punct de vedere "artistic"am avut treaba :Dpostez doar cand gasesc ceva de care sa fac misto, in rest doar ma uit pe aiciwill quote it when i`ll see " :hug: @ narci"
_Deza Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 will quote it when i`ll see " :hug: @ narci"plx don't :crybaby: