BAD_DMX Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Barbatul: - In sfarsit! Am asteptat asta atata timp!Femeia: - Vrei sa plec?Barbatul: - Ai innebunit? Nici sa nu te gandesti la asta.Femeia: - Ma iubesti?Barbatul: - Bineinteles! Tot timpul!Femeia: - M-ai inselat vreodata?Barbatul: - Doamne fereste! Bineinteles ca nu.Femeia: - O sa faci sex numai cu mine?Barbatul: - Sigur ca da. Cu orice ocazie.Femeia: - O sa ma lovesti vreodata?Barbatul: - Ai innebunit?Femeia: - Pot sa am incredere in tine?Barbatul: - Da!Femeia: - Iubitule!... si acum, citeste de jos in sus :rofl1:
Lucian Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Man ai gresit... videoul nu indica 14,400m ci 14,4 km uita-te pe imagine ca ti-am subliniat cu rosu
Spiky2013 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 =))))))))))))))))))))))))) ahaahahahahhaaa
Guest Reload:) Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Barbatul: - In sfarsit! Am asteptat asta atata timp!Femeia: - Vrei sa plec?Barbatul: - Ai innebunit? Nici sa nu te gandesti la asta.Femeia: - Ma iubesti?Barbatul: - Bineinteles! Tot timpul!Femeia: - M-ai inselat vreodata?Barbatul: - Doamne fereste! Bineinteles ca nu.Femeia: - O sa faci sex numai cu mine?Barbatul: - Sigur ca da. Cu orice ocazie.Femeia: - O sa ma lovesti vreodata?Barbatul: - Ai innebunit?Femeia: - Pot sa am incredere in tine?Barbatul: - Da!Femeia: - Iubitule!... si acum, citeste de jos in sus :rofl1:buna asta buna buna =))
Guest SouthBoy_Lucyo Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 fuckin` rain, degeaba am spalat ieri masina :|Am venit ieri seara cu ea pe ploaie in Bucuresti de la Campina, am intrat pe pipera, drum in lucru, etc....azi dimineata cand am vazut-o pe lumina e stropita toata :)) mai e si alba :))Neatza all btw :D
Guest D4nl.[b0t] Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Neatza!! de ce sa speli masina/? oricum se murdareste (si a mea e alba..adica mai mult gri) si o spal o data la 3 luni...max :DO saptamana buna!! ;)
Guest SouthBoy_Lucyo Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Chiar plec :(.Unde pleci buzite reci? #-oMy page bitches mwahahahahahaNo party no ks dau rr....App mai jucati mu? :))
MIRAje Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Barbatul: - In sfarsit! Am asteptat asta atata timp!Femeia: - Vrei sa plec?Barbatul: - Ai innebunit? Nici sa nu te gandesti la asta.Femeia: - Ma iubesti?Barbatul: - Bineinteles! Tot timpul!Femeia: - M-ai inselat vreodata?Barbatul: - Doamne fereste! Bineinteles ca nu.Femeia: - O sa faci sex numai cu mine?Barbatul: - Sigur ca da. Cu orice ocazie.Femeia: - O sa ma lovesti vreodata?Barbatul: - Ai innebunit?Femeia: - Pot sa am incredere in tine?Barbatul: - Da!Femeia: - Iubitule!... si acum, citeste de jos in sus :rofl1:super tare :))Am venit ieri seara cu ea pe ploaie in Bucuresti de la Campina, am intrat pe pipera, drum in lucru, etc....azi dimineata cand am vazut-o pe lumina e stropita toata :)) mai e si alba :))Neatza all btw :Dgata ai luat masina pana la urma?mondeo sau passat?ce ai spalat tu ma ieri ? :lol:era sa'ti zic eu acum ce'mi freci u mie da ma abtin :))@neatza