Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

rhazek

Guilda Sicily

Recommended Posts

Posted

FUCK ME! dan si cu scarba aia de georgina? dureaza mult pana se despart? nu ma mai uit :|

ps: blair rocks, serena rocks

chuck - modelul meu in viata

ps2: carter sucks. la vanessa nu pot sa ma hotarasc

Posted

ma plictiseste cu "ratacirile" ei ^_^

Acum intelegi de ce nu prea mai e interesant serialul :P? Aproape tot serialul e plin de "rataciri". Primul sezon, poate si al 2-lea putin, a fost reusit.

Posted

Caut o serie care sa aiba un story line de genul Smallville. Not too much but not too little si putin din "intriga" din Gossip. Vreo recomandare :-? ?

(la story line nu ma refeream la SF; cine a vazut seria, stie despre ce vorbesc)

Posted

sunteti naspa ca nu va place <_<

chuck e....:wub:

ce nu ne place? mie-mi place. ce-mi place? :/

huff ramane pentru mine cel mai tare serial. si foarte subestimat. mi se pare ca a fost amanat...dar macar a prins 2 sezoane

Posted

HUFF! e genul meu de serial. vulgar, dar in acelasi timp suportabil. personaje bine inchegate si foarte diferite. alea 2 sezoane care au apucat...merita vazute

Posted

HUFF! e genul meu de serial. vulgar, dar in acelasi timp suportabil. personaje bine inchegate si foarte diferite. alea 2 sezoane care au apucat...merita vazute

Am dat search pe filelist dar nimic. Un link la un trailer / download?

Btw, stie cineva cum se face rost de invitatie pe filelist? Cat trebuie upload ca sa primesti o invitatie? Sau ce ratie?

Posted

ia uite despre ce vb lumea aici :))

desi treci la facultate :))

am doar cursuri azi. practic sunt liber :D

Am dat search pe filelist dar nimic. Un link la un trailer / download?

Btw, stie cineva cum se face rost de invitatie pe filelist? Cat trebuie upload ca sa primesti o invitatie? Sau ce ratie?

Ratio: 4,064.059 Uploaded: 495.40 GB Downloaded: 124.82 MB

Invitatii: 0

nu exista un sistem anume. primesti invitatii cand vrea cucul lor. eu am primit doar 1 de cand am contul si s-au dat doar la userii cu ratie rezonabila. de mentionat ca atunci ratia mea era 42000, aka de 100 de ori mai mare

huff gasesti sigur daca scrii pe google "huff torrent"

mai greu de gasit cu viteza acceptabila fiindca serialul a inceput in 2004 si a fost anulat in 2006

Posted

what what?

desi si eu am 2 cursuri dar la mine nu prea se poate sa lipsesc :(

eu ma dau bine pe langa sefa de grupa. mai cateva complimente, mai niste alinturi...un mamica, un ceva...si ma trece pe lista de prezenta la cursuri :D

exact la asta ma refeream :))

ma bucur :kiss:

dar totusi sa nu uitati ca chuck mereu se poarta cumva ca sa-si atinga un tel >:)

acum spuneti-mi cand se desparte dan de ratata aia de georgina

Posted

oare chuck va avea acelasi efect si asupra lui pate? :-?

nu prea cred :)) dar sa speram :)

eu out...

am treaba pe la ambasada si dupa la facultate pana la 4 :(

Posted

acum spuneti-mi cand se desparte dan de ratata aia de georgina

o sa se desparta in curand :)) se indragosteste de alta...de olivia ( hillary duff)

uh..si ca sa fiu naspa iti zic ce se intampla >:) dan+ vanessa + olivia = o noapte nebuna :hello:

Posted

o sa se desparta in curand :)) se indragosteste de alta...de olivia ( hillary duff)

uh..si ca sa fiu naspa iti zic ce se intampla >:) dan+ vanessa + olivia = o noapte nebuna :hello:

omagad...menage a trois? CU HILLARY DUFF? :wub:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...