<Pupak> Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Eu deja am vazut si surpriza :D foarte fainla multi ani Narcisa si Bogdan :D
L3x@ Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 I F**KING LOVE SUPERNATURAAAAAL !!! Inca 10-11 episoade :D. Sper ca nu mai apare alt sezon <_<. Maine apare un episod nou din Smallville :D.
L3x@ Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Gossip girl sux :(! A dat-o in prea multe schimbari. Mai ales ca a "destramat" cuplul perfect: Serena cu Dan :). Parca ai zice ca e "Bitches land" in Gossip girl :blink:. Cred ca de aia se uita Lucian =))).
Lucian Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 gossip girl rullz ^_^/agree :Dfix la aia ma uitam. sezonul 3 ep 2CHUCK FTW! si as fi murit daca nu se combina cu blair :D
L3x@ Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 @D4ni: Oui, oui :P!Supernatural si Smallville pastreaza acel "nu stiu ce" care te face sa te uiti, sa vrei sa afli mai multe, sa astepti urmatorul episod cu nerabdare.
Narcisa Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 serena cu dan cuplul perfect? :o NU PREA CRED!!!serena aia e o enervanta, o aiurita si o c***a :Dblair si cu chuck fac tot serialul :wub:
Lucian Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 serena cu dan cuplul perfect? :o NU PREA CRED!!!serena aia e o enervanta, o aiurita si o c***a :Dblair si cu chuck fac tot serialul :wub:heeeeeey <_<serena e doar...ratacita. si mie-mi placea de ei ca cuplu :Pmai ales cand rade serena...sau cand vorbeste pe tonul ala calm, DRAAAAACE, mi se ridica laptop-ul din poala :whistle:
L3x@ Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Blair e naspa :|. Ma rog, nu chiar naspa, dar nu se compara cu Serena. Singurul lucru care m-ar face sa ma uit la ultimele 3-4 episoade aparute e sa vad ce e cu acea organizatie pe care "a descoperit-o" Chuck. Practic, el imi mai mentine interesul cat de cat pentru acest serial -_-.
Narcisa Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 mie nu imi place serena <_<ma plictiseste cu "ratacirile" ei ^_^si carter un personaj interesant :D in loc de serena prefer vanessa....:-? da ,sigur prefer vanessa