Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

maryuss

Propunere

Recommended Posts

Posted

Avand in vedere ca soul pica doar din box,heart,medal etc...sau din mobi(ceva mai rar),as propune ca la White Wizard Orcs, in loc de acele ringuri defolositoare sa pice Soul...chiar nu intelegi ce rost au oricii in acest joc #-o

Dati`va cu parerea :D ..cel putin eu cred ca ar fi ideal :beer:

Posted

Avand in vedere ca soul pica doar din box,heart,medal etc...sau din mobi(ceva mai rar),as propune ca la White Wizard Orcs, in loc de acele ringuri defolositoare sa pice Soul...chiar nu intelegi ce rost au oricii in acest joc #-o

Au si ringurile rolul lor, stai lin. Stiam ca daca le porti iti creste dmg`ul sau cam asa ceva. Sunt bune cand esti mic. :)

Posted

Eu zic nu...pentru ca scade valoarea la S e mai bine sa fie mai greu de gasit ! Daca ar fi cum spui tu o sa se vanda iteme de 99999 de mi de S #-o Fara supararea dar daca alte servere au asa tre sa aibe si linka ? Sper sa nu te superi ca tot suntem si in acelasi guild ! :) Dar ideea nu se merita ! :naughty:

Posted

ar scadea valoarea soul-ului daca s-ar face asa ceva.

eu zic in felul urmator..Cred ca e mult prea exagerat sa ceri 20-30 soul pe o pana sau 50-60 pe wings..stiu ca pica greu,dar pana aduni 60 soul din box ti se face rau.De ex eu joc de 1 sapt si am strans 20 jwl :| ..sunt altii care nu au decat 2-3s

Asteptam o parere de la un mod :D

Posted

eu zic in felul urmator..Cred ca e mult prea exagerat sa ceri 20-30 soul pe o pana sau 50-60 pe wings..stiu ca pica greu,dar pana aduni 60 soul din box ti se face rau.De ex eu joc de 1 sapt si am strans 20 jwl :| ..sunt altii care nu au decat 2-3s

si eu joc tot de o saptamana si am reusit sa strang 115 soul-uri. sa nu mai zic si de bless-uri. nu tot pe linkmania jucati si voi? :)

Posted

am jucat vreo 2 zile si am deja cred vreo 20 de s si 15 rena :>

Posted

nu ! nu are rost sa spun si motivele ...

Posted

ar scadea valoarea soul-ului daca s-ar face asa ceva.

sa zicem ca ar scadea valoarea soul-ului cu toate ca nu cred,totusi este o invazie care momentan nu prezinta nici un interes pentru playeri si pentru asta as fi deacord cu acesta sugestie

:tiphat:

Posted

asta ar insemna sa pice cam hmm .. nush, 30 soul din acei orci nu? pai daca stau bine si ma gandesc nici nu ai avea timp sa le culegi cand ai sa fii mai mare si vor pica toti instant, ca sa nu mai zic de acei jucatori mai mici care vor astepta sa vii tu sa ii omori si ei sa fure acele jwls :lol:, vrei sa se faca o regula speciala si pt white wizz? :lol:

Posted

ce rost are ma sa pice din rena bless si sa fie bataie pe soul ??? ori scoate blessu din rena ori bagati soul la vv ! mi se pare inechitabil...bless'u si soulu ar trebui sa aiba cam aceeasi valoare.. nu stiu cine a venit cu ideea sa pice din rena bless si inca 10.. :| .. ma rog -_- sper sa se ia o decizie buna..

Posted

sa zicem ca ar scadea valoarea soul-ului cu toate ca nu cred,totusi este o invazie care momentan nu prezinta nici un interes pentru playeri si pentru asta as fi deacord cu acesta sugestie

:tiphat:

la asta nu m`am gandit, ca in 20 sec dispar toata :)) ..dar nu din toti oricii sa pice cate un soul..aproximativ 10 s din toti:D

Posted

Acele inele sunt foarte bune cum poti spune ca sunt nefolositoare.. pentru un duel/war sunt excelente..

Soul ar trebui sa fie mai rar sincer pentru ca deja s-a ajuns la preturi si oferte astronomice pt iteme obisnuite.

Posted

asta ar insemna sa pice cam hmm .. nush, 30 soul din acei orci nu? pai daca stau bine si ma gandesc nici nu ai avea timp sa le culegi cand ai sa fii mai mare si vor pica toti instant, ca sa nu mai zic de acei jucatori mai mici care vor astepta sa vii tu sa ii omori si ei sa fure acele jwls :lol:, vrei sa se faca o regula speciala si pt white wizz? :lol:

hmm nu cred ca-i nevoie sa pice 30 soul cand se poate sa pice max 8(un exemplu) iar in privinta regulamentului cum este un regulament pentru ks,pk la gonden la fel de bine poate fi aplicat si aici

Posted
sincer propunerea e ff frumoasa nu vad de ce nu sar baga soul in orci + ca ar creste numarul celor care merg la ww nu doar la invazie de goldeni :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...