Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

SoulKing

Eternity

Recommended Posts

Posted

Salut Andrey ...uzzy here daca ma mai tii minte! vreau si eu un guild mai ceva de capul lui si ma gandeam daca vrei sa ma iei si pe mine... daca nu, nu e nici o problema....m am gandit sa fac o cerere la tine aici!

am citit regulile guildului tau, si nu vreau sa mi se ofere iteme sau alte chestii dastea ...asta doar ca sa nu crezi ca vreau sa intru la tine pe interes doar ca mi sa parut ca esti de treaba! am si eu un amarat de sm lvl 367 non rr...intr un timp m am lasat de mu pentru ca am fost jefuit, dar ti se face dor si nu te poti abtine!

Astept raspunsul tau! BAFTA

Posted

Salut Andrey ...uzzy here daca ma mai tii minte! vreau si eu un guild mai ceva de capul lui si ma gandeam daca vrei sa ma iei si pe mine... daca nu, nu e nici o problema....m am gandit sa fac o cerere la tine aici!

am citit regulile guildului tau, si nu vreau sa mi se ofere iteme sau alte chestii dastea ...asta doar ca sa nu crezi ca vreau sa intru la tine pe interes doar ca mi sa parut ca esti de treaba! am si eu un amarat de sm lvl 367 non rr...intr un timp m am lasat de mu pentru ca am fost jefuit, dar ti se face dor si nu te poti abtine!

Astept raspunsul tau! BAFTA

se poate rezolva dar pt respectul fata de Alianta te rog sa faci si o cerere aici

www.mualianz.tk

Multumesc

Posted

gata man...am lasat si acolo cerere...nu stiu daca am scris bine ce am scris sau daca am lasat unde trebuie mesajul dar macar am incercat! ramane la aprecierea voastra!

spor :P

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...