SoulKing Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 :beer: bag bere , sau vin .... sigur vinam plecat la mare , ne auzim pe luni seara probabil :)spor la xp si rrdistractie placuta seara all :beer:
euSadea Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 sper sa nu mai fie iar rollnu de alta da 2 consecutive nare rost
Guest Deianira Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 sper sa nu mai fie iar roll nu de alta da 2 consecutive nare rost Sa speram... :comp1:
Sh@nT@jIsTa Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 :hello: Hy ... Nu este adv ;)) , mi se face reclama aiurea :)) .... si in plus , sunt vanata =)) ..... :D App ... sa nu mai spun , primesc P M .... acum 2 sapt. de la un tip .... el fiind f. implicat in ceea ce-mi povestea , era " tare dezamagit " de ceea ce i-ai facut u mey Andrey ....Daca e cv ma cauti prin joc , hai noroc ! :hello:
SoulKing Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 :hello: Hy ... Nu este adv ;)) , mi se face reclama aiurea :)) .... si in plus , sunt vanata =)) ..... :D App ... sa nu mai spun , primesc P M .... acum 2 sapt. de la un tip .... el fiind f. implicat in ceea ce-mi povestea , era " tare dezamagit " de ceea ce i-ai facut u mey Andrey ....Daca e cv ma cauti prin joc , hai noroc ! :hello:ok :))}{
euSadea Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: hai cu rolluuuu :bananadance2: :bananadance2:
Guest Nistorakee Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 salut :beer: iar a fost roll ? :|ieri iar mi-am facut armura + 13.......... a 2-a oara. sper sa nu fie nevoie s-o fac si a 3-a oara.
Achmed Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Ce bine e la mare :) va salut si eu si vinul :PLove ya all !
SoulKing Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 gg silencesi eu vreau sa ma duc curand la mareapp dar servarul nu merge?