Guest AQ_ Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 12 ore maresale :beer: 9 ore !!!!11 :bananadance2: :dance: :nanana: :despair: edit: salut Suden :)
Guest AQ_ Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2:http://www.youtube.com/watch?v=iDqIEqo83u0*dance*dance*dance*dance*dance*dance*dance*dance*
MoarteSubita Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Salutare :beer: ce face lumea o berica ceva ca pe caldurile astea nu ai ce face :P
SoulKing Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 hi acum am ajuns si eu de la servicisal alin :beer:
Guest Deianira Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 bored..... :despair: :despair: :despair: :despair:You know who.. tomorrow.. I KILL U! :slap:
cocacolix Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Salutare am 19 ani ma numesc Iulyan joc mu de mult timp!as vrea si eu sa intru la voi in in guild daca se poate ! Motive: -Joc destul de mult-Sunt de incredere-Sunt sociabil/am simtu umorului...Puteti avea incredere deplina in mine din toate punktele de vedere,daca se poate sa imi acordati o sansa !Va multumesk anticipat !Nick:BozgoruLvl:70
SoulKing Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Salutare am 19 ani ma numesc Iulyan joc mu de mult timp!as vrea si eu sa intru la voi in in guild daca se poate ! Motive: -Joc destul de mult-Sunt de incredere-Sunt sociabil/am simtu umorului...Puteti avea incredere deplina in mine din toate punktele de vedere,daca se poate sa imi acordati o sansa !Va multumesk anticipat !Nick:BozgoruLvl:70Am vb si pe pm este ok baiatul putem incerca lvl nu ma intere om sa fie :beer: Sunt de acord sa vina guildVoi>? :-?
Guest MatragunaBK Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 O GUILDA CA ETERNITY nu prea am mai vaz de prietenoasa:D :dance:
SoulKing Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 O GUILDA CA ETERNITY nu prea am mai vaz de prietenoasa:D :dance:eee :P
Guest YouRock Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Salutare am 19 ani ma numesc Iulyan joc mu de mult timp!as vrea si eu sa intru la voi in in guild daca se poate ! Motive: -Joc destul de mult-Sunt de incredere-Sunt sociabil/am simtu umorului...Puteti avea incredere deplina in mine din toate punktele de vedere,daca se poate sa imi acordati o sansa !Va multumesk anticipat !Nick:BozgoruLvl:70Dece nu putem incerca :beer:O GUILDA CA ETERNITY nu prea am mai vaz de prietenoasa:D :dance:Ai zis corect :bananadance2: