SoulKing Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 salutare si la voi :nanana:salut all salve alcoll :crazy:
3XTR3M Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Salut,Imi pare rau de suspendul pe care l-a luat IonMaresal, l-am mustruluit pe DaniXxX ca l-a postat, nu trebuia sa o faca.Eu i-am spus sa posteze doar aici la guilde ca Ion sa fie judecat de catre gm-ul vostru , respectiv Andrei.Dani e un tip foarte mistocar dealtfel si nu trebuia sa te aprinzi Ioane si sa-l injuri, trebuia ori sa-l ignori ori sa tii la mistourile lui.Mno oricum s-a preferat ruperea aliantei ca sa nu recidivam cu astfel de momente "aiurea".Imi pare rau, chiar ma inteleg super bine cu cativa dintre voi.
SoulKing Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Salut,Imi pare rau de suspendul pe care l-a luat IonMaresal, l-am mustruluit pe DaniXxX ca l-a postat, nu trebuia sa o faca.Eu i-am spus sa posteze doar aici la guilde ca Ion sa fie judecat de catre gm-ul vostru , respectiv Andrei.Dani e un tip foarte mistocar dealtfel si nu trebuia sa te aprinzi Ioane si sa-l injuri, trebuia ori sa-l ignori ori sa tii la mistourile lui.Mno oricum s-a preferat ruperea aliantei ca sa nu recidivam cu astfel de momente "aiurea".Imi pare rau, chiar ma inteleg super bine cu cativa dintre voi.si mie imi pare foarte rau... si mai ales neam intales asa bine ... am fost obligat sa rup ca payeri vechi din guild imi iasa din cauza lui dany.. si a trebuit sa aleg :hair:
3XTR3M Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 si mie imi pare foarte rau... si mai ales neam intales asa bine ... am fost obligat sa rup ca payeri vechi din guild imi iasa din cauza lui dany.. si a trebuit sa aleg E aiurea cand esti pus in situatii de genul asta....sa alegi.Am postat la Banati la topicul lui IonMaresal si am cerut sa i se reduca pedeapsa macar la 5 zile.
SoulKing Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 E aiurea cand esti pus in situatii de genul asta....sa alegi.Am postat la Banati la topicul lui IonMaresal si am cerut sa i se reduca pedeapsa macar la 5 zile.am vazu bobo asa este ... nici tu nusty ce sa faci ...
Guest Deianira Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 primul meu post pe forum :hello: re la toata lumea :kiss: :hug:
SoulKing Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 salut :beer: alcolic am vazut ca ai pad helm lk dd refceti dau pe el :beer:
Guest Deianira Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 a zis alcholic sa oferi pe forum ptr pad helm. cauta orice cu ds lk dd ;;)app sunt CHANNAH :)
Guest YouRock Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 a zis alcholic sa oferi pe forum ptr pad helm. cauta orice cu ds lk dd ;;)app sunt CHANNAH :)salut :beer:
Guest Deianira Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 mare-i gradina Domnului! :)) :)) :)) cel mai tare party care l-am avut vreodata a fost acuma spre dimineata. GG "Dute Tare" si "Pentagram". :comp1: :ceuameni: astea is fazele prin care am trecut. :clap: