Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

SoulKing

Eternity

Recommended Posts

Posted

Salut,

Imi pare rau de suspendul pe care l-a luat IonMaresal, l-am mustruluit pe DaniXxX ca l-a postat, nu trebuia sa o faca.

Eu i-am spus sa posteze doar aici la guilde ca Ion sa fie judecat de catre gm-ul vostru , respectiv Andrei.

Dani e un tip foarte mistocar dealtfel si nu trebuia sa te aprinzi Ioane si sa-l injuri, trebuia ori sa-l ignori ori sa tii la mistourile lui.

Mno oricum s-a preferat ruperea aliantei ca sa nu recidivam cu astfel de momente "aiurea".

Imi pare rau, chiar ma inteleg super bine cu cativa dintre voi.

Posted

Salut,

Imi pare rau de suspendul pe care l-a luat IonMaresal, l-am mustruluit pe DaniXxX ca l-a postat, nu trebuia sa o faca.

Eu i-am spus sa posteze doar aici la guilde ca Ion sa fie judecat de catre gm-ul vostru , respectiv Andrei.

Dani e un tip foarte mistocar dealtfel si nu trebuia sa te aprinzi Ioane si sa-l injuri, trebuia ori sa-l ignori ori sa tii la mistourile lui.

Mno oricum s-a preferat ruperea aliantei ca sa nu recidivam cu astfel de momente "aiurea".

Imi pare rau, chiar ma inteleg super bine cu cativa dintre voi.

si mie imi pare foarte rau... si mai ales neam intales asa bine ... am fost obligat sa rup ca payeri vechi din guild imi iasa din cauza lui dany.. si a trebuit sa aleg :hair:

Posted

si mie imi pare foarte rau... si mai ales neam intales asa bine ... am fost obligat sa rup ca payeri vechi din guild imi iasa din cauza lui dany.. si a trebuit sa aleg

E aiurea cand esti pus in situatii de genul asta....sa alegi.

Am postat la Banati la topicul lui IonMaresal si am cerut sa i se reduca pedeapsa macar la 5 zile.

Posted

E aiurea cand esti pus in situatii de genul asta....sa alegi.

Am postat la Banati la topicul lui IonMaresal si am cerut sa i se reduca pedeapsa macar la 5 zile.

am vazu bobo asa este ... nici tu nusty ce sa faci ...

Guest Deianira
Posted

primul meu post pe forum :hello: re la toata lumea :kiss: :hug:

Guest Deianira
Posted

a zis alcholic sa oferi pe forum ptr pad helm. cauta orice cu ds lk dd ;;)

app sunt CHANNAH :)

Guest YouRock
Posted

a zis alcholic sa oferi pe forum ptr pad helm. cauta orice cu ds lk dd ;;)

app sunt CHANNAH :)

salut :beer:

Guest Deianira
Posted

mare-i gradina Domnului! :)) :)) :)) cel mai tare party care l-am avut vreodata a fost acuma spre dimineata. GG "Dute Tare" si "Pentagram". :banghead: :comp1: :comp2::gun: :ceuameni:

astea is fazele prin care am trecut. :clap:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...