Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

SoulKing

Eternity

Recommended Posts

Guest lorelo
Posted

aici Criminalul pe sistem

Eternity e forta linkmania:))

Guest roby_oly
Posted

neatza all!!! :bananadance2:

Posted

Cius la toata lumea . In urmatoarele randuri o sa explica decizia mea de a iesi din guild , ma simt dator cu explicatii celor care s`au implicat in cresterea si formarea acestui Guild altaturi de mine sau si cu mine. Cine ma cunoaste stie ce vorbesc , cine nu o sa afle de aici sau cel putin sper. Tot respectul GM meu , si vei ramane intotdeauna Gm`ul meu chiar daca nu mai sunt in guild , la Sile , Crisu` , Adi , Dan , Oly , Kidu , Maresalul & CO ( scuze daca am mai omis vreo unu ) si cei care au muncit de la 0 pentru a aduce guilda unde este acum. Pentru ca da am muncit de la 0 cu items non exe , fara party plz , ne`am ajutat , am crezut in noi si in puterile noastre , am crezut in Guild , in Ally alaturi de guilda Teroare , Honor . Care sunt de altfel niste prieteni adevarati , playeri cu onoare pe care poti sa te bazezi .. sunteti multi ma AK , BlackS , Suden :tiphat: , N3cross , Bobo , JYJU , Dia , Buba .. multi ai dreaq - nu va mai scriu pe toti ! :nanana: .

Multi da` buni si sincer imi pasa de voi in primul rand , pentru ca voi faceti ca Guildul sa fie asa frumos , nu regulile , nu multimea de playeri , nu itemele , nu rr`urile , nu expu` sau ancienturile.

Sa revenim : guilda s`a format din mers , pe o structura solida , am muncit mult pentru ea si am pus prea mult suflet ca sa vad dupa 3 luni care imi este recunostinta. Cei care au intrat de 1 saptamana 2 , cei care nici macar nu zic un "Re" cand intra in game , cei care cum intra cer party sau iteme ( Si culmea LK DSR , sau LK EDR ) , cei care te jignesc cand esti suparat , cei care vorbesc fara sa fie bagati in seama , cei care pun stapanire pe ally fara sa stie cu cine vorbesc astia nu pot si nu o sa ai inteleg niciodata.

Tudule sa stii ca nu sunt lingau la nici un Andrey , nu depind de nimeni , nici nu am depins , si nici nu o sa depind de nimeni.

Nu m`am certat cu nimeni niciodata pana acum , ba chiar am ajutat pe toata lumea , si nu numai din guilda sau ally .

Nu am avut nimic cu nimeni , nici n`o sa am , decat respect pentru playeri care al merita. Pentru ceilalti nici macar dispret , sunt sigur ca o sa va lasti singuri.

NU am cerut marea cu sarea , am muncit mult pentru guilda asta , am pus suflet si mi`am dedicat cea mai mare parte a timpului meu liber , si unerori tot. Poate ca fara mine nu mai era asa cum e acum , poate era mai bine , nu am de unde sa stiu dar putin respect eu zic ca merit : si nu din vorbe , pentru mine vorbesc faptele.

Atat am avut de zis ,

Cu respect , Magu

:tiphat:

Posted

^

ai foarte mare dreptate. eu am facut o pauza de vreo 2 sapt, deci m-am mai relaxat putin. oricum, deja azi cum am intrat cum s-a intamplat ceva. :)

pacat ca ai iesit, de cand sunt eu in Eternity pot sa spun ca mi-a facut placere sa joc alaturi de tine. trebuia sa mai ramai, puteam sa facem noi curatenie de guild-uri din alianta si rezolvam cumva situatia cumva. pierdem un om bun pentru o multime de prosti. poate sa se supere mine oricine care vede postu asta, eu cam asta cred despre alianta ( cu exceptia celor din honor si teroare ) oricum, chiar vreau sa vb cu andrey sa mai lase dracu` guildele astea din alianta si sa stam doar 2-3 ( honor, teroare ).

keep in touch! :beer:

IonMaresal.

Posted

:beer:

Conform dorintelor exprimate mai sus, Destiny a parasit alianta :)

Va doresc cat mai mult spor la jucat , la rr , la fun si la ancient :)

C'ya :tiphat:

Posted

Magu si noi te respectam si te vom respecta eu unul te voi respecta cu adevarat pt mai ajutat cu aceasta guilda si daca nu vom juca inpreuna sau nu vei fi in Eternity dar eu tot iti voi purta un respect pt todeauna.

Dar tu vad ca nu vrei sa intalegi un lucru si daca ai dreptate in joc in viata reala trebuie sa si lasi de la tine unpik in viata cateaodata eu am incercat doar sa va inpac sa fie pace intrevoi si o voi face tot timpul magule pt ca eu imi iubesc Guila o Respect tin la voi si vreau sa fac ceva din guilda asta incet cu greu si din voi dar asa nu se poate daca mebri unie guilde nu se respecta nu se iubesc ca si frati este inposibil sa fac asa ceva... deci dintro prostie mica sa ajuns aici ss iesirea din guild certuri o guilda afara din alianta relatia intre noi Eternity nu mai este aceaiasi ca candva si multe altele.

Si inca ceva daca un mebru dintro guilda este nustyu cum nu dau nume asta nu insemna ca este toata guilda ca respectivul nu judecati pe alti daca nustiti daca guilda nu merge vom incerca noi so facem o guilda adevarata dar Destiny am vazut isi dau silinta sa creasaca si au un plan mare cu noi pt vitor nui doar pt interes eu am vb cu Gm Destiny este un om excieptional nu puteti arunca vorebe asa in vant sau sa judecati pe alti judecativa pe voi primi si vedeti daca voi personal sunteti perfect ,si apoi vb de alti pt ca nui cunoastem indeajuns

Este doar un joc din care poti invata multe foarte multe lucruri..

Multumesc

Posted

Salut,

nu am decis sa ies din ally din cauza unei nbeintelegeri personale.... Si pe tine Andrey si pe Magu, warp rastalive maseluta...va respect pe toti si m-am inteles f bine cu toti. Nu am intrat in ally pt iteme... party and stuff... Am intrat ca sa ma distrez si ma bucur ca cei pe care i-am cunoscut sunt de nota 10..... desigur motive hotaratoare au fot 2 posturi in ally ce aveau titna guilda mea.. si pe acest forum chiar mesajul dinaintea celui in care imi anuntam decizia.

have a beer on me :beer:

Posted

Salut,

nu am decis sa ies din ally din cauza unei nbeintelegeri personale.... Si pe tine Andrey si pe Magu, warp rastalive maseluta...va respect pe toti si m-am inteles f bine cu toti. Nu am intrat in ally pt iteme... party and stuff... Am intrat ca sa ma distrez si ma bucur ca cei pe care i-am cunoscut sunt de nota 10..... desigur motive hotaratoare au fot 2 posturi in ally ce aveau titna guilda mea.. si pe acest forum chiar mesajul dinaintea celui in care imi anuntam decizia.

have a beer on me :beer:

te referi la mine. nu prea am avut tangente cu tine, dar am scris ce-am scris pentru ca am vazut playerii POATE de la tine din guild care mi se pareau ucp-isti. daca te-ai suparat, foarte rau. daca m-am inselat, foarte bine. poate tu ii cunosti mai bine. sau poate ar trebui sa-ti alegi membrii guild-ului mai bine. :)

Posted

te referi la mine. nu prea am avut tangente cu tine, dar am scris ce-am scris pentru ca am vazut playerii POATE de la tine din guild care mi se pareau ucp-isti. daca te-ai suparat, foarte rau. daca m-am inselat, foarte bine. poate tu ii cunosti mai bine. sau poate ar trebui sa-ti alegi membrii guild-ului mai bine. :)

nu m-am suparat, dar ai specificat 3 guilode care sa ramana.. eu doar am facilitat acest lucru:)

:beer:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...