SoulKing Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Bine v-am gasit :beer:SI noi ne bucuram sa va vedem pe aici pe toty :beer:le-am citit:D1)numele meu este Roberto2)am 16 ani3)Criminalul4)am jucat pe mai multe svr de mu online...5)vreau sa intru in aceste guild pt. ca este un guild activ cu oameni seriosi poate nu toti dar sunt multi seriosiakm sa lasam regulile sa vb pe scurt VREAU SA INTRU IN ACEST GUILD PT. CA ESTE UN GUILD SERIOS ACTIV !!! NU ESTE CA ALTELE,TREBUIE SA MUNCESTI CA SA CRESTI NU SA CERI PT. INTR-UNA CA MILOGU`[sCUZATI DE EXPRESIE:)).]SUNT UN JUCATOR FOARTE ACTIV DE MULTE ORI STAU NOAPTEA ONDE ITEME NU AM VOIE AM SET(DSR+REF) DECI PE INTERES NU SUNT:)) :hello: DOAR CA DEOCAMDATA AM LVL MIK LA ORA ASTA AM 180 CA MI-AM FACUT ALT CONTIN 2 ZILE AM FACUT LVL 180 SI NU AM AVUT PT INTR-UNAAtat am avut de spus !!!Stima si Respect !!!OK dupa cuvinte sa zicem... ca este stasPutem incerca dami pm :tiphat:
SoulKing Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 Neata lume ce mai faceti cum merge treaba? :-j
Guest YouRock Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 salutare...am o idee : cine se pricepe la editare poze(photoshop) sa faca o imagine pt cei din alianta sa avem toti la semnatura pe forum... :Pdaaa suna bine de ce nu :cool2:
Stefan^MG Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Magu park era o regula sa nu postezi membrii guildei aliantei pe la tn nu a ajuns regulamentu rog gm la copilu asta sa il roage sa retraga si s`o no mai faca pe inteligentu si ff frumos ca a vanat alianta il respect ff mult pe Andrey e o persoana deosebina da ratonu asta nu`mi provoaca de cat scarba
Andria Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 :readthis: ........................................................................................................................................................................................................................................................................................................ :director: .............................................................................................................. :kar:
magyi Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Magu park era o regula sa nu postezi membrii guildei aliantei pe la tn nu a ajuns regulamentu rog gm la copilu asta sa il roage sa retraga si s`o no mai faca pe inteligentu si ff frumos ca a vanat alianta il respect ff mult pe Andrey e o persoana deosebina da ratonu asta nu`mi provoaca de cat scarba tu ai habar ce ai zis pe acolo ma ? :comp1: :hair:
Winnnner Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Ntz alll. zicetzi repede cum pun imagine la semnatura aia ca nu reusesc nici cum.
magyi Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 e chiar usor , dai la optiuni apoi setari semnatura si incarci url de la poza :) la Introdu imagine ;))
Guest YouRock Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Neata mergem merge si noi cs:) macar sa incercam norocul :beer:
euSadea Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 neatanu prea are sens - noi 1 rr ei 6 :) nu mai zic de arme sau setur :)