Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

SoulKing

Eternity

Recommended Posts

Guest YouRock
Posted

sal all :beer:

Guest YouRock
Posted

:box:

salutare

va astept si pe voi ( cine s-a plictisit de personalul de pe LM si de ceea ce se intampla) pe Mornia ( www.mornia.com )

este un seson 4...exp se face usor...dar itemle si jwl sunt greu de gasit

Guest YouRock
Posted

buna uratilor:))

Guest VyPPeR
Posted

Nick : VyPPeR

Clasa : SM

Guild : Eternity

Guild Master : Andrey2000

Lvl/RR : My

Imagine IPB

Guest YouRock
Posted

salut bine ai venit welcom

Guest D3vil_KiD
Posted

sal sunt LucianBK :P

Guest YouRock
Posted

sal sunt LucianBK :P

sal lucian

Guest D3vil_KiD
Posted

YouRock cine esti ?? pe mu ??

Posted

Salut prieteni!

Avand in vedere ca SudenDeath ( Alin ) nu prea are timp de MU pe moment si constantand ca un DL ca Gm ar fi mai potrivit, va anunt ca vreau sa preiau eu postul de GM la guilda Teroare si sper sa ne acceptati in alianta inapoi.

Inca nu am vorbit cu Alin despre asta dar cred ca nu va avea nimic impotriva, ba din contra ar fi bucuros sa scape de stresul colegilor care-l streseaza sa joace desi nu prea are posibilitatea.

Mai multe detalii in cateva zile :P.

Guest YouRock
Posted

Salut prieteni!

Avand in vedere ca SudenDeath ( Alin ) nu prea are timp de MU pe moment si constantand ca un DL ca Gm ar fi mai potrivit, va anunt ca vreau sa preiau eu postul de GM la guilda Teroare si sper sa ne acceptati in alianta inapoi.

Inca nu am vorbit cu Alin despre asta dar cred ca nu va avea nimic impotriva, ba din contra ar fi bucuros sa scape de stresul colegilor care-l streseaza sa joace desi nu prea are posibilitatea.

ok ulatule:)

Posted

neata buna ghinda sio zi buna

Salut prieteni!

... in cazu asta Wellcome Back ulatule... ^^

:bananadance2: m`am intalnit cu ... si cu ... si ziceau ca ... e clar mi`e somn :kar:

eu numa ce ma trezii ... complimente raziei

Guest YouRock
Posted

neata bobo :beer:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...