euSadea Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 buna dimineataazi ma duca sa ma joc peafara... :)bag steagu in el de mu :D
Achmed Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 beau ! :P rad ca prostu si beau ....ce bine e :)i love you all :P
euSadea Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 neata alleu mam carat ca arata foarte bine afarane vedem mai pe searasile o sticla de vin arata bine in momentu asta :beer:
Guest YouRock Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 salutare va astept si pe voi ( cine s-a plictisit de personalul de pe LM si de ceea ce se intampla) pe Mornia ( www.mornia.com ) este un seson 4...exp se face usor...dar itemle si jwl sunt greu de gasit
euSadea Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 neata ghindamagule iti place semnatura mea? :)textul e propriu logo e furat :D
Guest VyPPeR Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Nick : VyPPeR Clasa : SM Guild : Eternity Guild Master : Andrey2000 Lvl/RR : My
3XTR3M Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Salut prieteni!Avand in vedere ca SudenDeath ( Alin ) nu prea are timp de MU pe moment si constantand ca un DL ca Gm ar fi mai potrivit, va anunt ca vreau sa preiau eu postul de GM la guilda Teroare si sper sa ne acceptati in alianta inapoi.Inca nu am vorbit cu Alin despre asta dar cred ca nu va avea nimic impotriva, ba din contra ar fi bucuros sa scape de stresul colegilor care-l streseaza sa joace desi nu prea are posibilitatea.Mai multe detalii in cateva zile :P.
Guest YouRock Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Salut prieteni!Avand in vedere ca SudenDeath ( Alin ) nu prea are timp de MU pe moment si constantand ca un DL ca Gm ar fi mai potrivit, va anunt ca vreau sa preiau eu postul de GM la guilda Teroare si sper sa ne acceptati in alianta inapoi.Inca nu am vorbit cu Alin despre asta dar cred ca nu va avea nimic impotriva, ba din contra ar fi bucuros sa scape de stresul colegilor care-l streseaza sa joace desi nu prea are posibilitatea.Mai multe detalii in cateva zile :P.ok ulatule:)
magyi Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 :bananadance2: m`am intalnit cu ... si cu ... si ziceau ca ... e clar mi`e somn :kar:
euSadea Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 neata buna ghinda sio zi bunaSalut prieteni!Avand in vedere ca SudenDeath ( Alin ) nu prea are timp de MU pe moment si constantand ca un DL ca Gm ar fi mai potrivit, va anunt ca vreau sa preiau eu postul de GM la guilda Teroare si sper sa ne acceptati in alianta inapoi.Inca nu am vorbit cu Alin despre asta dar cred ca nu va avea nimic impotriva, ba din contra ar fi bucuros sa scape de stresul colegilor care-l streseaza sa joace desi nu prea are posibilitatea.Mai multe detalii in cateva zile :P.... in cazu asta Wellcome Back ulatule... ^^:bananadance2: m`am intalnit cu ... si cu ... si ziceau ca ... e clar mi`e somn :kar:eu numa ce ma trezii ... complimente raziei