Cerebro Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 Bau, bau, ce face fetele? Te am cautat in joc dar erai afk 8-|
VISE Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 eu vara nu dooooorm , pentru ca iarna sunt pe vaaaal , astept sezonul estivalllll :))
Profesorul Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 holderul in party cu 2 care au duel intre ei ; asa ai luat tu 99 pt bug abuse =)) cat de retard
Cerebro Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 holderul in party cu 2 care au duel intre ei ; asa ai luat tu 99 pt bug abuse =)) cat de retard du te ma si posteaza in alta parte nu aici la noi .. ai chef sa faci flame ? :)
Uber Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 Se spune ca si in ziua de astazi ce-i doi inca tin spotul.
Profesorul Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 holderul in party cu 2 care au duel intre ei ; asa ai luat tu 99 pt bug abuse =)) cat de retard du te ma si posteaza in alta parte nu aici la noi .. ai chef sa faci flame ? :) Postez unde vreau eu cand vreau eu, e userul meu nu al tau, asculta si plangi :bart-ass:
Cerebro Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 holderul in party cu 2 care au duel intre ei ; asa ai luat tu 99 pt bug abuse =)) cat de retard du te ma si posteaza in alta parte nu aici la noi .. ai chef sa faci flame ? :) Postez unde vreau eu cand vreau eu, e userul meu nu al tau, asculta si plangi Mai esti si nesimtit pe deasupra .. daca esti prieten cu vikita se vede ..
Profesorul Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 holderul in party cu 2 care au duel intre ei ; asa ai luat tu 99 pt bug abuse =)) cat de retard du te ma si posteaza in alta parte nu aici la noi .. ai chef sa faci flame ? :) Postez unde vreau eu cand vreau eu, e userul meu nu al tau, asculta si plangi :bart-ass: Mai esti si nesimtit pe deasupra .. daca esti prieten cu vikita se vede .. Sunt prieten cu cine vreau eu , nu cu cine vrei tu :bart-ass: