munte Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 Vultureee, ce zici mah de asta :nurse: :))))))
Cerebro Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 Vultureee, ce zici mah de asta :nurse: :)))))) taci ca eu acum plec la doctor =))
OldAsaph Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 ba faceti-mi rost de un viper +13!!!:(( nimeni nu mai are pe srv asta:(
Cerebro Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 ba faceti-mi rost de un viper +13!!! :(( nimeni nu mai are pe srv asta:( Si noi cautam :)
OldAsaph Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 În mijlocul apei uni lac, o femeie se îneacă. Un bărbat pe mal începe să strige după ajutor. Un pescar aflat în apropiere vine în goană şi-l întreabă ce s-a întîmplat. Bărbatul îi spune:- Omule bun, îţi dau 100 $ numai să o salvezi pe nevastă-mea, că se îneacă!Pescarul acceptă, se aruncă în apă şi scoate femeia teafără pe mal.- Acum dă-mi suta de dolari, spuse pescarul.- Păi cum să-ţi spun, am crezut că-i nevastă-mea, dar m-am înşelat, iar tu ai salvat-o pe... soacră-mea!- Ăsta mi-e norocul, spuse pescarul scoţînd portofelul. Spune-mi cît naiba îţi datorez...
OldAsaph Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 o murit luni un oradean calcat de tramvai :))))) saracaut era batran dar oricum prost tre sa fi:)) si fara noroc..:|