Cerebro Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 neatza flacai :D dmineata era cand m am trezit eu ma :))
Tika Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 Proba de microfon unu doi unu doi yooooooooo proba de microfon unuuuu doiiiiiiii Pentru toti baietii meiii Si pentru Ruthlesss Vreau sa va aud acum Cum strigati cu totiii : Ouhhhhhhhhhhhh Pentru toti baietii meiii Si pentru Ruthlesss Vreau sa va aud acum Cum strigati cu totiii : Ouhhhhhhhhhhhh Muzica e jocul meu Nu sunt deloc prea mic Nu sunt un oare care pusti Ce nu sti ce nimic Vreau sa va arat acum Tot ce stiu sa fac E Sa cantttttt Sa fac altora pe plac Tu spui ca e usor Sa dai din gura Si sa canti Daca Stai cu microfonu in fata Esti nimik Nu stiu ce te agiti Asa ca taci din gura nu comenta Tine pentru tine Tias spune io acum ceva Da nu ie de bine Haiiiii Lasama in ori ce caz Sa ma convingi acum Ai demonstrat esti un ratat Iar Duba e pe drum Stunt JTO9000MG borfasul cel mai mic din 89 Trebuie sa ma descurc Findca nimeni nu tine cont De viata mea viata ta Fiecare pentru alui Fi atent ca esti pe placul nimenui Hai traieste nu muri Descurcate castiga Fa si tu ceva parai Si ai sa vezi cum lumea se oftica Soarta pica Nu conteaza Nuti fie frica Injura si ai sa vezi cum te ridica Pana la cer te coboara Te ridica iara Nu sta pe loc ca ai sa ajung ca si astea din fallens Hei baietas mai ai ceva de comentat??? Ce zici de versule astea sunt pe plac? Hai ca te am lasat se para ca am terminat Te las pe tine sa decizi io am plecat