Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest -nFs-ValY

Blue

Recommended Posts

Posted

Buna dimineatza!

:tiphat: neatza Ford :tiphat:

buna :kiss: Miha :kiss:

eiii, pt ca mai trec pacilea si vad 'albastru' in fata ochilor :D

dar am sa dau eu de ei si cand 'oi sta mai mult prin joc :kar: ...multi nu fac legatura cu guilda, neavand BlueAndy si aici(ex concret: aratarea de shorty pe care l-am salutat cum il salutam pe old, s-a uitat stanga dreapta si a dat move :clap: :slap: :D

Guest Silphy
Posted

:tiphat: neatza Ford :tiphat:

buna :kiss: Miha :kiss:

eiii, pt ca mai trec pacilea si vad 'albastru' in fata ochilor :D

dar am sa dau eu de ei si cand 'oi sta mai mult prin joc :kar: ...multi nu fac legatura cu guilda, neavand BlueAndy si aici(ex concret: aratarea de shorty pe care l-am salutat cum il salutam pe old, s-a uitat stanga dreapta si a dat move :clap: :slap: :D

da mai da si un pm la moi -_-

Posted

Re re Andy te`ai reapucat :D:D:D:D:D ? as fi vrut sa intru in guilda ta k pe 97 a fost nice :D da daca te`ai apucat asa tarziu :-s eu am guilda mea acum :D punem de o alianta:D app Stefan!! (bk) de pe 97 daca ma mai ti minte :D

Posted

App Andy ce nik ai in joc lvl rr caracter set iteme:)) glumeam daca esti mic eu in 2 zile maxim dau rr daca vrei sa te cresc :D :>

sal Stefane, cum sa nu te tin minte mai? :-j

de intrat in Blue nu mai intra nimeni, doar daca va reveni Vali. nu sunt eu gmu'. a refacut guilda el =*Yahoo* cu un elf PeeDee aici pe s1 ca eu nu am intrat in prima luna, iar de sunat nu-l sun ca sa-mi dea contul pentru simplu motiv ca nu sunt activ, afk la greu. dar creste si asa piticul, am 324 acum. il las acolo in bara, ca acum am troaca simpatica si pot face ce vreau si cu jocul deschis. ce pot sa-ti spun, la cat mai multe rr si sa ai o guilda numai cu oameni de treaba. sper sa ne mai auzim pe joc cand voi fi on.

numai bn, o seara faina va doresc! celor care mai treceti si pe aici. :tiphat:

Guest MihaElla
Posted

sal Stefane, cum sa nu te tin minte mai? :-j

de intrat in Blue nu mai intra nimeni, doar daca va reveni Vali. nu sunt eu gmu'. a refacut guilda el =*Yahoo* cu un elf PeeDee aici pe s1 ca eu nu am intrat in prima luna, iar de sunat nu-l sun ca sa-mi dea contul pentru simplu motiv ca nu sunt activ, afk la greu. dar creste si asa piticul, am 324 acum. il las acolo in bara, ca acum am troaca simpatica si pot face ce vreau si cu jocul deschis. ce pot sa-ti spun, la cat mai multe rr si sa ai o guilda numai cu oameni de treaba. sper sa ne mai auzim pe joc cand voi fi on.

numai bn, o seara faina va doresc! celor care mai treceti si pe aici. :tiphat:

Pitic :> A? o sa dai rr inaintea mea si tot pitic il vei numi? :hello:

Posted

naseara-ca tare m-as baga inapoi in pat

nu mai am timp sa fiu gm Stefan. nush pentru tine, dar pentru mine asta implica multe. daca eu nu sunt in stare sa-i ajut/cresc ofer iteme/spoturi, ar ramane sentimentul de familie, dar si asta se creaza daca esti on.

Deci gm prea curand nu ma mai fac.

Miha, pitic o sa il numesc si la full-nu va ajunge, dar vorbim ipotetic.

rr- :blink: #-o :)) nici la anul nu apuc :D-asta nu e ipotetic

Guest MihaElla
Posted

Pun pariu ca nici nu iti spune nick vrea sa fie secret,descopera singur,cauta cel mai afk-ist sm si ai sa il gasesti :P :hug: :kiss:

Posted

Pun pariu ca nici nu iti spune nick vrea sa fie secret,descopera singur,cauta cel mai afk-ist sm si ai sa il gasesti :P :hug: :kiss:

neatza Stefane, Miha, bili

:clap: uite cine ma cunoaste :kiss:

Posted

Neatza neatza :D fac galagie pe la topic pe la voi ca eu nu am :D si orcum in inima mea voi ramane un blue

Ce`am spus`o pasta :D:D:D :3some:

Andy ia zi facem o alianta :> a a a ? :> :> :> :D

App salutari de la Athe :> :> :D :D

Posted

Neatza neatza fac galagie pe la topic pe la voi ca eu nu am :D si orcum in inima mea voi ramane un blue

Ce`am spus`o pasta :D:D:D :3some:

Andy ia zi facem o alianta

App salutari de la Athe

:tiphat: pt Athe :tiphat:

:-j da, m-ai terminat cu asta :clap:

n-auzi bree ca nu ma mai omor. trebe 25 de oameni in guild ptr a face alianta. ia si creste tu acolo guida si om mai vedea.

nu ma supara ca bagi spam pacilea, pot sa bage toti din guilda ta spam aici;] :D

Posted

numai gm la aly trebuie sa aibe 20 restu pot avea si doar 1 ;)) haha nu scapi de mine :D

#-o a dracu pitic, o stie si pasta';] :D

lasa ca mai vedem, am sa iau legatura cu Vali

Posted

buna Narcisa

da, de lasat afk :-j

daca jucam, ceream un loc si ptr mn. dar cum stiu ca sunt on din paste in pastele cailor, raman la mine in Blue ca nu ma trage nimeni de mana sa intru mai des

Asa, sa nu ma bag in topicul celor din A_A_A :D

Stii ca mu'ul este cel mai frumos atunci cand lasi afk :whistle:

Bafta cu guilda si pe serverul asta :beer:

Guest Silphy
Posted

nui nicio problema narci ^_^

@buna seara si aici :)

Posted

Asa, sa nu ma bag in topicul celor din A_A_A :D

Stii ca mu'ul este cel mai frumos atunci cand lasi afk :whistle:

Bafta cu guilda si pe serverul asta :beer:

eiii, gresesti aici.

mu-ul cel mai frumos pentru mine este atunci cand stai pana dimineata la povesti cu cineva cu care ai ce povesti fara a-ti da seama ca trece timpul sau ca ai dat deja reset :D(si am ceva nopti dastea la activ)

cam asta reprezinta mu-ul ptr mn: mirc in culori frumoase :D, loc de cunoscut oameni faini...nu copii de 13 ani care vor sa joace.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...