Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest -nFs-ValY

Blue

Recommended Posts

Posted

Buna seara BLUE

Va multumesc, foarte dragut din partea voastra;)) imi cer scuze de intarziere cu reply-ul :banghead:

:hello: :hello: :banghead:

:bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :hello:

Posted

ntz blue

:dance:::))

:comp2:

:comp1: :comp1: :comp1: :comp1:

dece nu pot pune nimic nici macar o poza si am facut 5 posturi am facut numa acuma seara vrio 10

stie careva?

Guest Magnnum
Posted

Ramona vrei sa devii nevasta mea ??:)))

Posted

Neatza dragii mosului,

Avand in vedere ca ne stim de atata vreme mi s-a parut frumos din partea mea sa va zic si voua de ce am apelat la acel gest :D

Obosisem la un moment dat sa fac acelasi lucru,munca acasa-mu,fara odihna,nedormind cu orele,o luasem putin razana si nu ma puteam scoate din starea aia decat daca imi tai craca de sub picioare,si asta am facut.aveam nevoie sa ies din starea aia de leguma :D si sa mai ies si eu la aer,innafara de munca si acasa nu mai stiam nimic.Obosisem sa stau degeaba =)).

Si mai am o varianta :D ,ma enervase Gunit :D si m-am hotarat sa ii dau peste nas :D.

Nu faceti ca mine decat daca merita :D,pentru mine a meritat :D.

Ma voi relaxa o perioada,incerc sa o las mai moale ,asta va sfatuiesc si pe voi tiphat.gif

Sa fiti iubiti si sa auzim numai de bine.

tiphat.gif

Posted

aha, v-a apucat pe toti astenia de primavara cu 2 luni mai devreme :despair: [-(

hello2.gif am iesit ca ursu din barlog si eu acuma :D

work work work :D

O seara linistita va doreste Smiletiphat.gif

Guest Magnnum
Posted

ntz andrei si pe mine ma apucat astenia las o prietena sa joace :)))))

Guest Magnnum
Posted

Ramona vrei sa devii nevasta mea ??:)))

??

Posted

tiphat.gif seara buna

mau faultat rau =)) ....

.Lancelot sa gandit el asa cu mintea lui ca e bine sa imi dea ban pe cont ...superb...interesant cum pentru 2 pk iti iei ban

numai de la oamenii ca el mi se intoarce stomacul p-e dos...si sunt destui ca el pe link

bagati la cap orice se poate musamaliza chiar daca esti nevinovat sau in cazul meu partial vinovateusa_whistle.gif

sa fiti cumintitiphat.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...