Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest -nFs-ValY

Blue

Recommended Posts

Posted

Neatza culoare.

momentul amuzant din dimineata asta-eu jucandu-ma cu fardurile...m-a prins guard-ul si a crezut ca sunt mica si pricajita si am nevoie de ajutor asa ca mi-a dat bodyguard:

722f4b150765758.jpg

Posted

esti stresat alecule?

ia o pauza atunci, schimba jocul...orice ai face nu fa ce faci tu deobicei cand esti stresat, ca parca te si vad la plangeri ptr limbaj;]

Guest necorupt!
Posted

esti stresat alecule?

ia o pauza atunci, schimba jocul...orice ai face nu fa ce faci tu deobicei cand esti stresat, ca parca te si vad la plangeri ptr limbaj;]

deocamdata am niste prob cu pc. placa video ,drivere prostii de astea ... pana le rezolv sper sa nu ma deie afara magnnum , cum e obisnuit el :))

Posted

sal culoare!

sal aratare!

Andi, da-mi mesaj cu numarul si id-ul tau :P

0753 53 49 77 idu acelasi: blueeandy, dar nu stau pe mess. de cand am bagat w7 n-am instalat messu.

Posted

RromTelecom :)

Hai ca te asteapta lumea :>

puii mei, am sunat la ei de cred ca i-am exasperat dar cum imi dadeau acelasi raspuns tamp: e problema de cablu, mai dureaza, m-am dus peste ei si abia asa chipurile mi-au zis ca vin maine.

Posted

RromTelecom :)

Hai ca te asteapta lumea :>

puii mei, am sunat la ei de cred ca i-am exasperat dar cum imi dadeau acelasi raspuns tamp: e problema de cablu, mai dureaza, m-am dus peste ei si abia asa chipurile mi-au zis ca vin maine.

Poi asta e " In curand o sa rezolvam problema dumneavoastra "

Posted

sa-i tuf, ca nici macar nu au venit aici. mi-au dat drumul la telefon de la ei, deci nu a fost nicio problema cu cablul cum credeam eu(si cum mi-au spus la telefon).

m-au tinut aproape o saptamana asa aiurea.

daca s-ar trezi astia de la rds odata sa ajunga si aici, in secunda 2 ii trimit la sursa pe teledonisti.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...