Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest -nFs-ValY

Blue

Recommended Posts

Guest Interzisa
Posted

Si aici multa bafta cu guilda si spor la lvl. :)

:kiss:

EDIT: My page? :D

Posted

lalalalalalalalala!

Care petrece mult timp la Vanzari - Cumparari si nu are ce face ? Sa ii dau de lucru :))

iaute cine e aiciiiiiiiiiiiiii :)))))))))))))))

cand ma cinstesti cu o berica? , hai ca o dau eu ca sunt angajat ... tu esti home'yyy ;;)

Posted

lalalalalalalalala!

Care petrece mult timp la Vanzari - Cumparari si nu are ce face ? Sa ii dau de lucru :))

cand ma cinstesti cu o berica? , hai ca o dau eu ca sunt angajat ... tu esti home'yyy ;;)

Hai ca te-am plimbat azi prin tot orasul :X

Posted

lalalalalalalalala!

pai stai ma ... ca m-ai plimbat ca nu stiai sa ajungi la destinatie :)))) ( ma rog... era si alex cu noi )

ai schimbat burdufu ?

Posted

lalalalalalalalala!

pai stai ma ... ca m-ai plimbat ca nu stiai sa ajungi la destinatie :)))) ( ma rog... era si alex cu noi )

ai schimbat burdufu ?

miercuri, atunci are mesterul ala timp

Posted

Salut culoare.

Azi am sa scimb ''momentul'' din amuzant in interesant

Cat de mult inseamna sa ai un profesor deschis la minte si dornic sa te faca sa gandesti si nu mumiile din sistemul nostru care doar vomita informatia si asteapta doar sa o reproduci cu exactitate...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...