Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest -nFs-ValY

Blue

Recommended Posts

Posted

ello, ello tot la mu domnilor? mai avansati si voi..

;]]buna Simo. tot cu mu ne ocupam, ma stii pe mine ca nu e optiune de joc ci de lume. daca s-ar pune wow in loc de mu si ar juca aceiasi oameni as juca wow fara probleme.

tu pe unde iti mai plimbi Ram-ii? ce joc te-a mai captivat?

Posted

Intra pe mess sa vorbim, sau nici ala nu merge? :comp1:

jocul nu merge Mag cu windows7.

messu nu e instalat.

am zis ca poate e de la update-uri, ca mai avea sa faca cateva. dar nu, nu vrea sa intre deloc.

cred ca imi bag eu picioru in w7 ca si asa imi ia doar 3GB de ram din 4 si bag vista.

Posted

Ei, ei, pai e simplu, probabil e activat UAC(User Account Control), e primul lucru care-l dezactivez la windows 7.

Ia incearca asa:

Click dreapta pe strart-s2.exe-Run As Administrator si vezi de iti merge.

Posted

Eu ma joc Aion acum, e un joc gen wow, si joc tot pentru "popor", pentru socializare, stam pe teamspeak si radem pana ne dor falcile. Cristina are caracter din rasa inamica si tot nu face level maxim, ca cica: "nu ma grabesc nicaieri"

Mie imi place mult mai mult Aion-ul deoarece nu e de afk.

Posted

Eu ma joc Aion acum, e un joc gen wow, si joc tot pentru "popor", pentru socializare, stam pe teamspeak si radem pana ne dor falcile. Cristina are caracter din rasa inamica si tot nu face level maxim, ca cica: "nu ma grabesc nicaieri"

Mie imi place mult mai mult Aion-ul deoarece nu e de afk.

Nici asta nu e de afk ^_^ numa daca vrei :)) (sunt metode sa cresti si acolo afk stai lin :P )

@ntz :beer:

Posted

Nici asta nu e de afk ^_^ numa daca vrei :)) (sunt metode sa cresti si acolo afk stai lin :P )

@ntz :beer:

aaa :dontknow:

nu sta Simo afk, iar eu n-am de gand sa ma apuc de alte minuni.

neatza lume, hai cu rr-ul...fie el si la pc

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...