Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest -nFs-ValY

Blue

Recommended Posts

Guest MihaElla
Posted

am spus serial nu filmul. asta era simplu. melodia apare intr-un serial celebru si marcheaza un punct de maxim dramatism in care eroul principal afla ca iubita lui a murit si el s-a cam zbatut degeaba.

p.s: ce tatuaj fain avea :>

deci nu te mai tzuc :) :naughty:

Bine raule nu ma pupa ,dar ce vrei eu am fost sincera am spus ca nu am vazut si am cautat .

Daca astia pe youtube doar atat au spus ce vina am eu ? :(( :crybaby:

:dance: :yupee: :clapping: Na na na e pagina mea ::despair: :hello:

Posted

E vorba cumva de bh 90210? Ca parca fetele alea erau Donna si Kelly. Nu am cautat nimic si sincera sa fiu am ascultat 15 secunde din cantec. :D

Si neata

Ahaaa, revin, am google-it melodia, e posibil sa fie din Prison Break ultimul episod? Dar oricum nu am nici un merit.

Posted

E vorba cumva de bh 90210? Ca parca fetele alea erau Donna si Kelly. Nu am cautat nimic si sincera sa fiu am ascultat 15 secunde din cantec. :D

Si neata

Ahaaa, revin, am google-it melodia, e posibil sa fie din Prison Break ultimul episod? Dar oricum nu am nici un merit.

te-am tzucat, s3 ultimul episod :kiss:

cat am stat atunci pana am gasit melodia pffffff.

pe bruneta(Laura Harrin... prea frumoasa tipa) o stii din Sunset Beach daca ai urmarit asa ceva=Paula, iubita lui Ricardo-seriful parca. hehe ce memorie de elefant lesinat am :-j

Guest MihaElla
Posted

Na bn tzuco numai pe Simo ,ulatule nici nu mai vb cu tn :crybaby:

Posted

Na bn tzuco numai pe Simo ,ulatule nici nu mai vb cu tn :crybaby:

bine hai ca pe tine nu te tzuc... te sarut...pe obraz, ca ma bate Ovi #-o

dar doar daca imi spui in ce film cu Richard Gere a aparut melodia asta:

ps: absolut superb filmul.

Posted

nici nu ma mai bag sa caut filmul ca se supara Miha pe mine :P

Neata

neatza Simo

;]cauta-l ca s-ar putea sa iti placa. personajul negativ face un rol de exceptie.

Posted

Nu i-am furat nimic:(

I-am cerut, pentru ca nu vad rostul sa tina chestii depozitate, chestii pe care nu le poate purta deoarece nu are statusurile necesare. Doar am cerut, m-a refuzat si atat. Nu am luat nimic de la ea. Copila calica :nanana:

Posted

Nu i-am furat nimic:(

I-am cerut, pentru ca nu vad rostul sa tina chestii depozitate, chestii pe care nu le poate purta deoarece nu are statusurile necesare. Doar am cerut, m-a refuzat si atat. Nu am luat nimic de la ea. Copila calica :nanana:

lasa ca eu am ras aseara cand l-am vazut. ma face sa zambesc de fiecare data, de asta o ador :kiss: :)

Posted

Am pus poze cu pisicul la guilda la TRACIA.

l-am vazut, frumos golanul.

poate am sa fac si eu un filmulet cu clown-ul meu cand face saltul pe spate cand mi-a aduce sora-mea camera inapoi

Guest -nFs-ValY
Posted

Nabi mei :hug: care mai e treaba ?

Posted

Nabi mei :hug: care mai e treaba ?

opa;]]]

ce mai faci Valy? bn,sanatos?

la singular ca nus decat eu in joc si atunci cam cat trebuie ca sa gasesc spot si sa las afk. tipase Veno pe aici prin vara ca se apucase, dar n-am dat de el prin joc.

mai intra si tu sa mai stam la un pahar de vorba, s-o mai pupi pe nasa-ta :-j

mai tii minte cum era sa te legi la cap?;]]]b434d298965056.jpg

Guest tekmanstar
Posted

buna ziua oameni buni :)

Posted

neaaa, uite asta imi place asa de dimineatza

Lol pisica ta de la semnatura parca face flotarile in ritmul melodiei :))

Si curcanul ala e bestial

Posted

curcanul are voce mai ceva ca multe de la noi, dar eu vroiam defapt sa iti pun sa vezi asta cu cafelele.

una d'aia as bea si eu, chiar de imi da palpitatii

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...