Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest -nFs-ValY

Blue

Recommended Posts

Guest MihaElla
Posted

Reaooooooooo :crybaby: . Ai furat-o si pe asta ,te spun la mama :crybaby:

Guest MihaElla
Posted

Buna ,buna ,uite si o pitica :dance:

Posted

Salutare ^^^^^ Miss me? XD

oooooo, buna albastrico :kiss:

pregateste-te ca vine hollowen-ul!!!!

daca nu mergi cu mine la colindat 'nu ma mai joc cu tine niciodata'-cum spune nepoata-mea :-j

ce pitica Miha? :-? , am vazut ca e maritata de acum, face mancare, treaba ;;) ...are Simona toata baza in ea cred....uite-l cum vine, vineeeeee, vineeee si-a venit b-( :D

Guest tekmanstar
Posted

buna all , buna

nu vreti sa facem skimb de guma?

:rofl2:

Posted

elow uratilor :beer:

@tek am eu una lipita pe talpa daca o vrei :))

Posted

tin spot arena :dance: , muhahahhahahahaha...ferea ca vine afekistu' la locul lui obisnuit ;;) . presimt ca incepe iar 'educatia' activa cu vacante prelungite ;)

Guest MihaElla
Posted

tin spot arena :dance: , muhahahhahahahaha...ferea ca vine afekistu' la locul lui obisnuit ;;) . presimt ca incepe iar 'educatia' activa cu vacante prelungite ;)

Neatza afk-istule ,lasa ca nu tii numai in arena te-am vazut eu si prin aida 2 .Baiat mare ce sa mai spunem ,asa tragea :gun: in vrajitorile alea cu stan :nanana:

Posted

oooooo, buna albastrico :kiss:

pregateste-te ca vine hollowen-ul!!!!

daca nu mergi cu mine la colindat 'nu ma mai joc cu tine niciodata'-cum spune nepoata-mea :-j

ce pitica Miha? :-? , am vazut ca e maritata de acum, face mancare, treaba ;;) ...are Simona toata baza in ea cred....uite-l cum vine, vineeeeee, vineeee si-a venit b-( :D

sper ca vin la colindat , numai sa nu ai spot ;) eu voi fi dragonashu si tu milka ;P ca altfeeeeeel , nu ma mai joc cu tine :P :comp1:

Guest MihaElla
Posted

Neatza Albastrei :P :tiphat:

Posted

sal fa ,mai traiesti ?:D

long time no see :D

sa te faci ca dai un pm cu numar de telefon sau id :D

sal fa aratare #-o, n-am sucumbat inca dar usor usor...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...