Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest -nFs-ValY

Blue

Recommended Posts

Posted

stiam ca are 3 membri, am verificat :)

vezi ca pe la ora 15-15.30 o sa am lvl 1

daca ai pe careva de crescut dai pm in joc, ar fi bine sa prindem bc 1 de la 15.30, deci sa ma astepte cu lvl 20.

oops, scuze, am furat pagina :P

Guest MihaElla
Posted

Buna ,buna ce am citit ai pitici ? Da-mi pm pe Yuna ca am pana in 200 si intru la lvl peste 10 min ,o sa incerc sa dau un pm in joc dar dupa cum joci tu ... nu ma astept sa raspunzi :P :-?

Posted

abia acum am ajuns acasa frumoaso si ma pun in pat sa dorm ca nush ce am avut de m-am trezit la 5 si acum pic din picioare de somn.

piticii nu-s on...s-au dus la scoala ca sa se intalneasca cu nish fete ;;) si sa iasa in oras :bananadance2: ....heheh destepti piticii :clap: , scoala ca loc de intalnire. si eu faceam dastea, dar asa chiul pe la ultimile ore din zi, nu toata ziua :-j

f6c1cf99134564.jpg

Guest tekmanstar
Posted

Buna ,buna ce am citit ai pitici ? Da-mi pm pe Yuna ca am pana in 200 si intru la lvl peste 10 min ,o sa incerc sa dau un pm in joc dar dupa cum joci tu ... nu ma astept sa raspunzi :P :-?

De ce _Cyan_ si nu Blue :wub:

p.s : te astept si pe la Nosgoth :crazy:

Posted

De ce _Cyan_ si nu Blue :wub:

pentru ca ma gandeam sa incep un nou capitol. Blue a fost ce a fost acum 2 ani, dar oricum guilda inca exista in joc si tot eu sunt gm la ea cu dlu(m-a dus capul sa ma asigur ca nu face vreunul Blue, sa nu patesc cum au patit ei cand am format eu guilda #-o ;;) http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=208859 :blink: am creat scantei inca de la inceput hehehe).

se trezise si el dupa juma de an ca vrea numele de Blue, cand eu aveam guilda aproape full cand am dat drumul la topic pe forum. aveam sa schimb eu nickul ca asa vroia el ....siguuur ca da :dance: . pana la urma s-a inchis subiectul cand insa fostul gm Blue ni s-a alaturat...super baiat Marius.

Cyan e tot un albastru, mai deschis si tipaor: culoarea de la ochelarii 3D(red cyan). gandita si asta intr-o masura petru ca vroiam ca prieteniile...in cazul in care se forma ceva interesant sa ia contur real: 3D, nu doar in joc.

vezi ce idei aveam eu pe la 2 noaptea...tre sa imi caut de munca, asa cine stie ce idei imi mai vin :-j .

asta e culoarea:7aa8e299152420.jpg , dar mai important e sloganul.

Posted

Andy uratule te pui sa joci?:>

:naughty:

nuu nuu, mi-a sarit repede ideea din cap

imaginea va ramane ptr o viitoare prima pagina de guild dupa rr db.

acum mai ajut ceva pitici ca vad ca guilde ptr astia mici nu sunt.

Guest tekmanstar
Posted

totusi , Blue era frumos :wub: in plus nu suport semnele nici la guild nici la nick :)

exemplu : !@#$%^&*()_+|-=\ intelegi tu ideea

p.s : va mai astept si la Nosgoth :wub:

Posted

a fost frumos,

asta cu semnele nu ma pasioneaza nici pe mine, am vrut sa fie cyan_star cum e in poza, dar a iesit ce a iesit.

ti-am spus ca guilda e asa cat sa ajut ceva pitici. nu ma apuc eu de recrutar,i ca nu am nici pe cine recruta. astia 2 m-au rugat sa ii bag in guilda...i-am bagat :)

Guest MihaElla
Posted

Hmm ia sa vedem o fur eu sau nu :readthis: ,Cum e cu 2 rr pitic ulat ? :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...