Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest -nFs-ValY

Blue

Recommended Posts

Posted

hehehe, mi-am facut simtita 'revenirea'? :-j lasa ca e bine...macar stiu acum cu cine au de-a face.

asta cu pk-ul ;;) eu impotriva tuturor...nimic nou ;) B)

s-au starnit baietii cu ssu ptr Alxx.

dar chiar m-a enervat baiatul(si acum scriu ptr toti, ca banuiesc ca treceti pe aici ;;) ): adica imi aplici sictir si ma ignori cand te intreb daca te postez sau nu(un simplu scuze auncit era de ajuns) si apoi dupa ce vezi ca am intr-adevar printuri ma insulti oferindu-mi jwls sau nush ce set...ca eu de asta joc, ca sa adun jwls si seturi #-o . sau cunostinte care isi aduc aminte de mine la fix 2 minute dupa ce am postat rugandu-ma sa retrag ca e nush ce amic de-al lor, ca nu a fost el pe cont....neinteresante argumentele ptr mine, draguta atitudinea cunostintelor. :right:

nu postez orice, trebuie sa ma cam calci pe nervi prin nesimtire, dar odata ce am postat ori iei ss (99%din cazuri) ori iau eu. de retras, n-am facut-o si nici nu cred ca am sa o fac decat daca as avea certitudinea ca fac rau unuia caruia i s-a furat contul sau ceva.

astea de mai sus, asa ptr cei care nu au apucat sa ma cunoasca sau ptr cunostinte.

:) da, e inca rentabil afk-u. costisitor, ca zboara contorul si laptopul se incinge de pot face ochiuri pe el...dar inca renteaza. dar de ce sa te lasi de un lucru cand il faci atat de bine nu?;]]

Posted

Arata bine imaginea. Si sloganul suna fix pe gustul meu. Dar, daca tu ai de gand sa stai numai afk......cum sa cunosti oamenii aia de care ziceai? Nu se "pupa" una cu alta.

Posted

eii, numai afk. stai linistita ca si atunci cand era Blue guilda full tot mai mult afk jucam si am prieteni buni de pe atunci.

ideea e ce faci cand esti on.

mai sunt pitici care abia s-au apucat. acum cresc unul, dar ideea cu guilda cred ca ramane in suspensie.

Posted

guilda pot face si acum, am stat aseara on mai mult si am vazut vreo 15 pitici care sigur nu mai au conturi cu rr. si guilda pentru astia mai mici care abia s-au apucat nush daca este.

in guilda am cautat oameni mai in varsta si nu prea eram noi interesati de ce mai faceau astia prin joc. am avut si droaia de copii care faceau stagiu de pregatire in Blue: 1-2 rr si apoi dadeau fuga la aia mai mari.

sunt simpatici si astia mici, ma amuzam mult cu ei. oricum ca fetita ta n-am intalnit. si acum zambesc cand imi aduc aminte cum m-a luat ea sa colindam lumea ca era Hallowen :-j . avea si cantecel simpatic, dar nu-l mai retin.

Posted

Am vazut aseara pe global ca intrebai ceva de stern, efectul ala de la reginele din aida. Nu prea exista nici un inel cu care sa contracarezi efectul ala, singura chestie e sa ai rr-uri ca sa le omori rpd sa nu mai apuce sa dea. Sau poate nu sunt eu destul de informata, oricum la cum esti tu afkist convins, mai sunt si alte spoturi sa lasi afk mai ferit (tot prin Aida)

Si pana la urma te duci in fundul dungeon-ului si lasi acolo afk pana saptamana viitoare.

Posted

da, m-a lamurit ghemotok ca ar merge cu inel magic facut +11, 13. spotul acolo e f bun, mor alea repede si exp e mare dar ma enerva ca ma tot opreau la 30 sec.

am rasfoit topicul Blue vechi si am scos niste poze frumoase: e5ee0c98964980.jpg

am ras ca nebunul de unul singur, am zis eu ca am amintiri faine cu mu-ul.

Guest MihaElla
Posted

uite aici ;;) http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=208859&st=925

cu cine a vrut ea sa danseze primul dans? aaaa? aaa? ;) :>

exista :photo: pentru posteritate :nanana:

iar imi da Miha 2 scatoalce :slap:

Pff ce de amintiri ai trezit ulatule,chiar imi era dor de vremurile alea(MAI VREAU ODATAAAAAAAA) :| =(( :(( cu semnele astea spun tot cred.

Buna Simo ,pe ulatu nu il mai pup ca e racit si imi da si mie ;;)

Posted

sau cunostinte care isi aduc aminte de mine la fix 2 minute dupa ce am postat rugandu-ma sa retrag ca e nush ce amic de-al lor, ca nu a fost el pe cont....neinteresante argumentele ptr mine, draguta atitudinea cunostintelor. :right:

nu postez orice, trebuie sa ma cam calci pe nervi prin nesimtire, dar odata ce am postat ori iei ss (99%din cazuri) ori iau eu. de retras, n-am facut-o si nici nu cred ca am sa o fac decat daca as avea certitudinea ca fac rau unuia caruia i s-a furat contul sau ceva.

mda

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...