Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest -nFs-ValY

Blue

Recommended Posts

Posted

ooooo, te tzuc frumoaso :kiss: . daaa, merit 2 palme cand ma vezi ca sunt de prin iulie prin tara. sa-mi dai un pm cu un numar, ca orange-ul meu vechi a ramas la sora-mea si l-a inchis dupa ce s-a terminat contractul.

Guest MihaElla
Posted

Buna ulat :-* ,ai primit pm?Hai ca te asteptam sa mai dai un rr ,acum vb cu Simo sa te tinem cu buff sa dai repede :)) Pup ulatule

Posted

pai am primit eu pm, dar daca iti tii telu inchis cine sa dea de tine?

bine, te-oi fi sunat eu la o ora cand cn stie ce faceai tu.... ;;) era vreo 9 seara azi

sa mai dau un rr? dar eu am rr? :dontknow: nu mai stiu ce si cum

cand o sa ma vezi prin joc o sa fie sarbatoare ceva :-j

Guest MihaElla
Posted

pai am primit eu pm, dar daca iti tii telu inchis cine sa dea de tine?

bine, te-oi fi sunat eu la o ora cand cn stie ce faceai tu.... ;;) era vreo 9 seara azi

sa mai dau un rr? dar eu am rr? :dontknow: nu mai stiu ce si cum

cand o sa ma vezi prin joc o sa fie sarbatoare ceva :-j

Poate ca nu aveam baterie ca daca e Ovi cu mn nu prea ma intereseaza daca e incarcat sau nu:) ,dar acum poti suna linistit ca e incarcat si nu il inchid :P

Posted

azi e sarbatoare;]]] n-am avut ce face ca ploua si am tras patch-ul :whistle: , am facut si 2 lvle hehehehe

aveai dreptate tu, am si rr...unul, dar bun si ala :))

am sa te sun mai pe seara...daca n-oi uita. oricum imi iau vreo 2 scatoalce de la tine :slap: asa ca daca uit mai pune de la tine.

sper ca ai mana usoara :-j :kiss:

Posted

:dontknow:

ma bate un gand, ca am timp liber o buna bucata si troaca poate sta on fara probleme

Guest MihaElla
Posted

azi e sarbatoare;]]] n-am avut ce face ca ploua si am tras patch-ul :whistle: , am facut si 2 lvle hehehehe

aveai dreptate tu, am si rr...unul, dar bun si ala :))

am sa te sun mai pe seara...daca n-oi uita. oricum imi iau vreo 2 scatoalce de la tine :slap: asa ca daca uit mai pune de la tine.

sper ca ai mana usoara :-j :kiss:

Mana tu decizi cat de usoara e oricum pana ne vedem dureaza,da si tu un pm pe BK_Black cand intri ca pe elfa nu ma gasesti deocamdata .Pup ulatule :-*

Posted

:beer: hai ca fac cinste, a ajuns masina la dealer :beer:

:bananadance2: :bananadance2: :bananadance2:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...