Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest -nFs-ValY

Blue

Recommended Posts

Posted

gata sa bagat s2 :-?

dap, dar s-a copiat baza de date de pe s1.

au dat drumul si la exp....cred ca vor sa dea rr la db cat de curand ca merge bara nu gluma. astia mari cred ca nici nu mai stiu cand dau rr...o sa le vina in serie

Posted

dap, dar s-a copiat baza de date de pe s1.

au dat drumul si la exp....cred ca vor sa dea rr la db cat de curand ca merge bara nu gluma. astia mari cred ca nici nu mai stiu cand dau rr...o sa le vina in serie

draci laci, mai aveam 5 bare de dat si au micsorat astia exp-ul :-j

Posted

Buteeeeeeeeeeee Buteeeeeeeeeeeeeee

Mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. K.O.

cat e xp-ul :-?

a fost server down si cand a revenit a fost exp mica mica, cum e puta de furnica :D dar gresisera setarea si au corectat.

exp e bun acum, e bine setat si pentru party(cam 80% din cat iei singur). se creste mai usor asa ca te asteptam :hello: .

Guest MihaElla
Posted

La Multi Ani!!!!!!!

:kiss: :wav::happybirthday::wav: :kiss:

Guest MihaElla
Posted

Neatza afk-istule ,felicitarile mele pentru rr acum te astept la pt gata cu pariu si cu mutrele sa nu zici NU ca fac pk pe tn unde te intalnesc ,ti-a ajuns cat ai fost cavaler acum treci la munca de echipa :nanana:

Posted

Neatza afk-istule ,felicitarile mele pentru rr acum te astept la pt gata cu pariu si cu mutrele sa nu zici NU ca fac pk pe tn unde te intalnesc ,ti-a ajuns cat ai fost cavaler acum treci la munca de echipa :nanana:

:) da da da, sa traiti sefa :D

mai traiti? :-j

Guest MihaElla
Posted

Traiesc stai linistit doar ti-am zis ca vreau sa te cresc asa ca si daca mai am o ultima suflare o pastrez pentru atunci :))

Pupici ulat mic :kiss: :hug:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...