Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest -nFs-ValY

Blue

Recommended Posts

Posted

o sa ma bag si eu la un mic spam cu vreo 5 conturi sa mai fac niste pagini ^_^

@ Elow :)

salz Valy

:D baga mare, dar n-ar fi mai bine daca ai intra pe joc s'ai lasa afk daca tot tii pcu ala in priza?

Posted

salz Valy

:D baga mare, dar n-ar fi mai bine daca ai intra pe joc s'ai lasa afk daca tot tii pcu ala in priza?

nici nu mai am clientu in pc ^_^ si doar cum toti stiti eu nu sunt cu afk-ul :))

Posted

:tiphat: bili

foarte tare omul, am gasit cu cine sa votez in primul tur :D

Remus Cernea PRESEDINTE!!

nu va fi, dar macar mai aprinde niste luminite in capurile noastre.

>>>>>>>>>>SE POATE SI ALTFEL<<<<<<<<<<<<<<.

Posted

foarte tare omul, am gasit cu cine sa votez in primul tur :D

Remus Cernea PRESEDINTE!!

nu va fi, dar macar mai aprinde niste luminite in capurile noastre.

>>>>>>>>>>SE POATE SI ALTFEL<<<<<<<<<<<<<<.

Daca ar face un efort si s-ar tunde,ar fi candidaul perect,

Eu personal nu as alege o persoana care vorbeste in fata unui microfon in tricou si cu parul lung.si nu spun asta doar pentru mine.

Posted

Daca ar face un efort si s-ar tunde,ar fi candidaul perect,

Eu personal nu as alege o persoana care vorbeste in fata unui microfon in tricou si cu parul lung.si nu spun asta doar pentru mine.

conteaza ce spune Mihai, poate sa fie ala si in chiloti ca nu conteaza.

asta n-are nicio sansa, dar poate e scanteia care aprinde focul. are tupeu omu', am ras de n-am mai putut cand l-a intrebat Ursu: 'cine va sustine financiar in aceasta campanie?' si asta zice: 'mama' :-j .

pana nu ne trezim la realitate si nu iesim in strada iar, nu se va intampla nik. toata lumea asteapta de la altii sa faca ceva. asta a avut tupeul sa iasa in fata. jos palaria, are votul meu pentru tupeu. oricum oricine ar iesi mai bine nu ne va fi, dar poate cade cheliosul ca mi-e greata de el.

Posted

conteaza ce spune Mihai, poate sa fie ala si in chiloti ca nu conteaza.

asta n-are nicio sansa, dar poate e scanteia care aprinde focul. are tupeu omu', am ras de n-am mai putut cand l-a intrebat Ursu: 'cine va sustine financiar in aceasta campanie?' si asta zice: 'mama' :-j .

pana nu ne trezim la realitate si nu iesim in strada iar, nu se va intampla nik. toata lumea asteapta de la altii sa faca ceva. asta a avut tupeul sa iasa in fata. jos palaria, are votul meu pentru tupeu. oricum oricine ar iesi mai bine nu ne va fi, dar poate cade cheliosul ca mi-e greata de el.

Asa-i cum zici tu dar gandeste-te ca majoritatea romanilor nu gandesc asa,aici este vorba despre majoritate,nu despre ceea ce crezi tu si ceea ce cred eu.

Plus ca nu-mi place ca intr-o campanie electorala sa vorbeasca despre natura si alte chesti dar nici sa ne abureasca ca restul cocostarcilor ca daca vor ajunge sus chiar vor face ceva.

Eu sper ca de data asta romanii se vor gandi de doua ori inainte sa puna stampila si ca nu vom mai astepta inca cinci ani pentru ceva schimbari.

Posted

Asa-i cum zici tu dar gandeste-te ca majoritatea romanilor nu gandesc asa,aici este vorba despre majoritate,nu despre ceea ce crezi tu si ceea ce cred eu.

Plus ca nu-mi place ca intr-o campanie electorala sa vorbeasca despre natura si alte chesti dar nici sa ne abureasca ca restul cocostarcilor ca daca vor ajunge sus chiar vor face ceva.

Eu sper ca de data asta romanii se vor gandi de doua ori inainte sa puna stampila si ca nu vom mai astepta inca cinci ani pentru ceva schimbari.

geoana - base turul 2, predictia mea.

sper sa nu mai iasa cheliosu' ca ne ia >:) pe toti

Posted

base vs Antonescu turul 2 :box:

ar fi bine, dar nu cred.

am sa pun 1 bulion la pariuri ca iese Geoana

macar atat sa-mi aduca asta, ca oricine va veni tot prapad o sa fie pentru noi

Posted

ar fi bine, dar nu cred.

am sa pun 1 bulion la pariuri ca iese Geoana

macar atat sa-mi aduca asta, ca oricine va veni tot prapad o sa fie pentru noi

bn zici :))

@Elow :P

Posted

Mai noi defapt alegem pe cine sa ne fure mai mult ce partid :cool2:

io sper ca daca pica base sa il ia astia la puricat si sa nu-l mai vad.

'de ce le e frica nu scapa' :-j

las' ca nici el n'o sa scape de ce ii e frica: ca nu vom vota cu chelia lui

sa-l vad eu atunci cum o sa 'TRAIASCA BINE'

Posted

i'auzi ce abereaza cheliosu' #-o

cineva sa-l trimita la muma'sa acasa

Sper ca nu traiesti cu iluzia ca daca iese geoana sau antonescu o sa ne fie mai bine ca daca crezi asta te inseli amarnic putin spus;))

Posted

Sper ca nu traiesti cu iluzia ca daca iese geoana sau antonescu o sa ne fie mai bine ca daca crezi asta te inseli amarnic putin spus;))

ba da, ba da...sa vina Geoana ca el e lumina, el ne scoate din rahat, ne spala si ne parfumeaza.

....si ne baga intr-un rahat mai mare :-j

da' n-ai citit ce-am spus mai sus?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...