Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest -nFs-ValY

Blue

Recommended Posts

Posted

Buna seara Andy miha stefan marius si toti ceilaltzi care ati postat aici ^_^

Andy daca vrei sa refaci Blue ci nu BIue sa-mi zici ca intru si rup guida sau iti dau tie contu si vezi ce faci pe acolo ^_^

In rest de apucat nu cred ca ma apuc pt ca pur si simplu e naspa :)) se mananca majoritatea intre ei precum cainii vanatoare care mai de care sa prinda spoturi sa creasca mare si faze de genu

Am crezut ca nu mai graieste nimeni pe aici dar vad ca inca e activitate :D

Andy de aqm incolo raspunde si matale la telefonu ala :))

In rest numa bune si frumoase :P

Posted

:-j neatza Valy, ma bucur ca trecusi pe aici

BIue am acut ca sa nu fie probleme ca pe db trecut cand m-am trezit cu 'albastri' care nu erau verzi :D

eu joc afk muuuuuuuuuuuuuuuuuuult(sa-ti spuna Miha cat de mult stau on #-o ), asa ca nu vad de ce n-ai lasa si tu p'aci ca sa ne auzim mai des.

ce treaba ai tu cu astia care se mananca intre ei?

da'i incolo, asta nu mai putem noi? este inca lume faina pe joc, am cunoscut si oameni noi foarte de treaba.

te astept in joc, sau mai treci pe aici in mod regulat

Posted

Andy daca vrei sa refaci Blue ci nu BIue sa-mi zici ca intru si rup guida sau iti dau tie contu si vezi ce faci pe acolo ^_^

In rest de apucat nu cred ca ma apuc pt ca pur si simplu e naspa :)) se mananca majoritatea intre ei precum cainii vanatoare care mai de care sa prinda spoturi sa creasca mare si faze de genu

Sa sti ca daca nu esti din hh sau honey nu ai cu cine sa te certi si nici nu te pap nimeni asa ca daca vrei sa te reapuci si singuru motiv care te impiedica e asta zic sa`ti faci repede cont ;))

Posted

neatza

Sa sti ca daca nu esti din hh sau honey nu ai cu cine sa te certi si nici nu te pap nimeni asa ca daca vrei sa te reapuci si singuru motiv care te impiedica e asta zic sa`ti faci repede cont ;))

cont are, ca el e gmu Blue :D , io sunt gm la BIue :-j

Posted

Seara :P (se vede ca nu am mai intrat de mult :)) nici reply nu mia stiu unde e ^_^ )

Cont am bre :P am elfa pe care e facut guildu de 260+ si un sm de 290 +

Eu joc pe un srv 97d pe care e si Sentyment din guild Duddy NaSu TyCy si altii de pe lm

Posted

andy sm FORD a fost vrodata blue? ca am incercat sa`i fac o preluare si imi da pm cu si`mi vb de park eram din aceias guilda si ii faceam preluare dadea de menajat ca cik el nu ma preluat ca am fost blue vai daia cand las afk ma trezesc mereu mort ca ma menajeaza el #-o

Guest MihaElla
Posted

andy sm FORD a fost vrodata blue? ca am incercat sa`i fac o preluare si imi da pm cu si`mi vb de park eram din aceias guilda si ii faceam preluare dadea de menajat ca cik el nu ma preluat ca am fost blue vai daia cand las afk ma trezesc mereu mort ca ma menajeaza el #-o

Aloo nenea de FORD sa nu te iei ca te mananc de viu,vezi ca e tati meu ,asa ca ai mare grija cum vb de el :sef: .

In rest toate bune Blue ppl :tiphat: pupici Andy :kiss:

Buna ulatule :nanana: in sfarsit mai dai si tu un semn de viata :-*

Guest MihaElla
Posted

Miha, placinta....unde?

Vine ,vine acum sa vedem daca ma descurc ;))

http://img264.imageshack.us/i/imagesjpg4.jpg/ sper sa iti placa :yum:

Posted

@Stefan FORD a fost in HonoR si pe 97d si pe s1 si este bun prieten cu noi ... el daia nu nea preluat niciodata

@@Elow miha :* ce mai zici ca pe mess nu prea vorbesti ^_^

Posted

salz ppl, ce de lume paci :D

Miha e buna de maritat.

dar io vreau placinta facuta de tine hoatzo, nu lua poze de pe culinar.ro :)

hai ca mi-ai facut pofta, VREAUUUUUUUUUUUUUUUUUU PLACINTA.

Stefane, Ford e amic vechi. nu a fost in Blue, dar e ca si cum ar fi de-al nostru, deci daca se poate rogu-te trateaza-l ca pe un true Blue :beer:

Posted

Neatza Blue!

Stefane, sry man, mai bine imi bagam un par undeva decat sa iti dau pm.

No comment....

O zi faina sa avetzi!

Posted

Neatza Blue!

Stefane, sry man, mai bine imi bagam un par undeva decat sa iti dau pm.

No comment....

O zi faina sa avetzi!

Ok man am aflat nu o sa mai incerc preluare niciodata atunci aveam 399,6 si am luat la rand toate spoturile icarus pana am gasit 1 vroiam sa dau rr si pt ca nu mai auzisem de tn pana atunci nu am stiut cine esti scz si spor la lvl :tiphat:

Guest MihaElla
Posted

Ok man am aflat nu o sa mai incerc preluare niciodata atunci aveam 399,6 si am luat la rand toate spoturile icarus pana am gasit 1 vroiam sa dau rr si pt ca nu mai auzisem de tn pana atunci nu am stiut cine esti scz si spor la lvl :tiphat:

Sa vii la mn sa primesti un pk si dupa te iertam .Hmm auzi nu a auzit de tati meu pai se poate una ca asta? :sef:

GLUMESC #-o

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...