Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest -nFs-ValY

Blue

Recommended Posts

Posted

De ar reface Andy blue de pe 97 cu toti de atunci ar fi cel mai frumos guild din joc :D ... dar multi se pare ca au memoria scurta si nu mai tin minte nici guilda nici jucatorii din ea te bagi in seama cu ei si raspun un aaa park te tin minte dala flegmatic de hai bn pa cum zici tu :)) da lasa ca pe db urmator se apuca putoarea asta de andy din prima zi si face blue si o sa fie iar ce a fost, pana atunci ma duc sa fac rost de un par mai mare asa sa am putere de convingere asupra lui :))

Na ca am si prima pagina :bananadance2:

Guest MihaElla
Posted

La convins te ajut si eu Stefan :>

am uitat "buna ppl Blue" :tiphat:

Posted

neatza Blue's

La convins te ajut si eu Stefan :>

am uitat "buna ppl Blue" :tiphat:

Blue nu va mai fi niciodata ce a fost, din simplu motiv ca nu am timp sa ma ocup de asa ceva. au trecut vremurile alea cand pierdeam nopti intregi pe mu. aceiasi oameni... nu se poate. nu mai sunt o parte din ei asa cum ii stiam, s-au schimbat. mie mi-a placut mult guilda in care am fost la inceput :DECENEU pentru ca eram oameni unul si unul(nush cum i-a adunat Sebi=gmu), am incercat sa fac din Blue o guilda la fel, cand intru in joc sa ma distrez(nu prea mi-a iesit, dar a fost frumos ce a fost, am cunoscut multi oameni frumosi prin intermediul guildei). ti-a placut in Blue, atunci incearca si fa din History o guilda in care sa te simti tu bine.

Posted

salut papusa :D

ai beut aseara si iasti mehmur di capatana :crazy: ?

daca vezi sa citesti asta si crezi ca e textul gresit, nu e. da-ti 2 palme, spala-te pe fata si te culca. :-j

Posted

ai beut aseara si iasti mehmur di capatana :crazy: ?

daca vezi sa citesti asta si crezi ca e textul gresit, nu e. da-ti 2 palme, spala-te pe fata si te culca. :-j

am baut aseara bere,dar nu a avut nici cel mai mic efect :(

Posted

am baut aseara bere,dar nu a avut nici cel mai mic efect :(

las ca am beut io 3/4 dintr-o sticla de ballentines si vad ca n-am nik, nu ma doare capul, nu tu greata. eram fan jack, dar asta mi s-a parut mai bun. poate o fi fost de la roscata :-j, a dracu roscata, bunaaaaaaaaaaaaa roscata :D. inca o nunta faina trecuta la capitolul amintiri.

ha ia o bere sa te-mbeti, ca tu ai beut siguuur apa :)

Guest MihaElla
Posted

neata pp Blue,asa deci bei fara mn si ma mai si inseli cu roscate A? :box:

Posted

las ca am beut io 3/4 dintr-o sticla de ballentines si vad ca n-am nik, nu ma doare capul, nu tu greata. eram fan jack, dar asta mi s-a parut mai bun. poate o fi fost de la roscata :-j , a dracu roscata, bunaaaaaaaaaaaaa roscata :D . inca o nunta faina trecuta la capitolul amintiri.

ha ia o bere sa te-mbeti, ca tu ai beut siguuur apa :)

da-te dracu de simpatic :D

Posted

scuze, ma uitam la '9 and 1/2 weeks'.

pfoooooai, sunt cateva scene cu Basinger care mi-au crescut ;) ......................................

:bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2:

...................................pulsul :-j

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...