Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest -nFs-ValY

Blue

Recommended Posts

Posted

valeeuuuuuuuuuuuuu ce ma doare capul b-( . cred ca m-am capatat cu o raceala din plimbarea prin Targu, sau o fi gripa. poate o fi porcina #-o ....nuuuu, ca ar fi prea de porc :-j

Targu e la vro 40 de km de iasi? ca daca e asa am avut o gajik acolo :>

Posted

Targu e la vro 40 de km de iasi? ca daca e asa am avut o gajik acolo :>

nu targu frumos, ala da e la vreo 45 km. tipam ca am fost la munte cica :D , mititel dar munte deci targu neamt :-j

uite aici am fost

si ca sa ajugem la sihla am luat-o pe de-a dreptul pe munte-vreo 4 km #-o , prea curand nu mai fumez :-j

Imagine IPBImagine IPBImagine IPBImagine IPBImagine IPBImagine IPBImagine IPB

Posted

Asa pleci la munte fara mn urat urat nici nu m`ai chemat ;)))))) :))

am sa te iau tura viitoare sa am ce da de mancare la urs ca era flamand saracul :-j
Posted

:sef: pap eu pe urs :yum: :yum: :yum:

neaaa, nu-l vezi saracul ca se intindea dupa furnici :P

n-ai timp sa scoti ciucalata din rucsac ca te-a si halit.mhoooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :D

Posted

neaaa, nu-l vezi saracul ca se intindea dupa furnici :P

n-ai timp sa scoti ciucalata din rucsac ca te-a si halit.mhoooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :D

sunt atat de rau ca nici ursu nu ma papa :))

Posted

ce raceala dracu ma prins :((

Daca nu fugi destul de repede, vezi? Te-a prins...Altadata intai antrenament cand stii ca se apropie raceala sa nu te mai prinda. :P

Posted

Asa e perfect si sa vezi ca pana la anu nu te mai prinde nimic.Poti sa si sudezi ca nici flama nu te mai prinde. :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2:

Posted

Asa e perfect si sa vezi ca pana la anu nu te mai prinde nimic.Poti sa si sudezi ca nici flama nu te mai prinde. :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2:

daca fac si eu antrenament, mai ma prinde radarul pe sosea?? :-??

Posted

neatza Mariane, Ano. cu Stefan nu dau noroc ca ma molipsesc

ce raceala dracu ma prins :((

de porc sau de pasare ?

cred ca e de porc :D, dar las' ca-i mai bine sa fii porc decat papagal :-j

rad eu rad da' cica la noi in Iesi slabe sperante sa nu fii de porc pana la anul, asa ca macar nu esti singur.

hai ca vine Craciunul si scapam :))

Posted

buna Ramona :hug:

muicaaaaaaaaaaaaaaa ci bun ii vinul istaaaaaaaaaaaaaa ;)

pfoai cum imi ungi el gatlejul si se duci in jos cu o serbintala cari ma ia di la stomac si urca asa usor in sus pina tocheste neuronii si cad in jisare :-j

Guest ^Cristi^
Posted

Andy nu mai vorbii de vin k ma faci sa renunt la pocainta :)) eu care n'am baut in viata mea :-j

In rest bft in continuare :beer: mai vb pe joc k pe forum nu prea dau eu. :tiphat:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...