Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest -nFs-ValY

Blue

Recommended Posts

Posted

Buna dimineata!

o seara faina va doresc celor care mai treceti paci

rugati-va va rog cu rugaciuni rugatoare ca maine sa fie frumos afara si boul sa fie cu zambetul pe buze. :-j

Posted

Buna seara si la voi, spamul de rigoare il fac de maine, de la serviciu, acu doar am trecut sa va salut. Andy, merci de eventuri, a fost super, mai putin pkul ca de....atata pot unii

Guest MihaElla
Posted

somnic pufos nene Andy si bafta multa sa ai azi ,astept sa ma suni sa imi spui ca esti fericit :hug: :kiss:

Posted

Eu la 6 trezirea every morning si daca tot nu merge jocul... :P

matinala mai esti.

eu pe la 10 de obicei, doar daca trebuie deschid ochii pe la 5. :(

trezirea cu tipa asta care are o voce superba iar melodia nu-mi mai iese din cap

Posted

Da, canta foarte bine, totusi, e dimineata, acu nessul si tigara, batranetile, ce sa fac, nu mai vreat galagie de dimineata...:P

In plus, Cris nu se simte foarte bine, s-a trezit si a venit la mine in pat, o doare burtica si capul, probabil ca ma voi duce la doctor cu ea putin mai incolo.

Posted

Da, canta foarte bine, totusi, e dimineata, acu nessul si tigara, batranetile, ce sa fac, nu mai vreat galagie de dimineata...:P

In plus, Cris nu se simte foarte bine, s-a trezit si a venit la mine in pat, o doare burtica si capul, probabil ca ma voi duce la doctor cu ea putin mai incolo.

cafeaua e bauta, tigari... am ramas fara,dar ma afum eu inainte de examen ca sa nu ma enervez pe boul zambaret(sper).

:pray: sper sa nu fie nimic care sa nu se rezolve cu o pastila, hai doua. ne auzim mai pe seara ca ma duc sa fac un dush si sa fac pregatire mentala.....uhhhhhhhhhhhhsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa uhsaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D

Guest MihaElla
Posted

Hai hai nu iti mai plange de mila si fruntea sus si maine mai e o zi :hug: si multi :kiss:

Posted

Hai hai nu iti mai plange de mila si fruntea sus si maine mai e o zi :hug: si multi :kiss:

#-o cand mi-am plans eu de mila scumpo? mi-am dat palme ca nu am facut ce trebuia cand trebuia poate.

acum, sunt multumit cu ce am facut, ca am putut sa inghit fara sa il trimit pe ala unde trebuie neaparat sa se duca. cum iti spuneam si ieri, nu mai pot da dovada de toleranta cand sunt :banana1: :pottytrain2: . daca e prost, dar mai ales se bucura cand prostia lui ii afecteaza pe ceilalti, s-ar putea ca prostia lui sa il afecteze si pe el intr-un final.

Posted

Ei, mare lucru, asta se intampla zilnic, m-am invatat sa am de-a face cu boi

da, dar boul asta ma costa si bani, nu mai zic de timp si cel mai deranjant e ca el are impresia ca e 'animala' suprema si face tot ce vrea muschiu' lui de animala fara a avea repercusiuni asupra sa. e bou cu putere de decizie

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...