Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest -nFs-ValY

Blue

Recommended Posts

Posted

salut lume

super muzica asta!!! :cool2:

ma bucur ca iti place, ascult garbarek cand vreau sa ma relaxez sau sunt nervos. parca te transpune in alta lume muzica lui.

mie imi spui Stefane? #-o :-j

Posted

^_^ |)-->

CITAT(| ^_^ | @ Oct 22 2009, 20:43)

Neatza...e vreun loc prin guild?

vreo 32 :D , doar daca vrei neaparat sa scrie Blue pe tine, ca eu nu am timp sa ma ocup de guilda.

Posted

Nu mai bn te faci tu gm ? ca mai bn unu afk de cat 1 care nu e on niciodata :-? si tu ce esti acum asistent:-? ? lasa ca ma iau eu de viata ta tare sa te reapuci serios nu conteaza cate ore joci ai calitatile la 1 gm asa ca sa nu te aud te cert in alta zi ca azi am avut o zi naspa si maine ma asteapta una si mai naspa 6 ore consecutiv de rezistenta si un seminar de nuj ce drag deci o zi ff naspa :sef:

Posted

Nu mai bn te faci tu gm ? ca mai bn unu afk de cat 1 care nu e on niciodata :-? si tu ce esti acum asistent:-? ? lasa ca ma iau eu de viata ta tare sa te reapuci serios nu conteaza cate ore joci ai calitatile la 1 gm asa ca sa nu te aud te cert in alta zi ca azi am avut o zi naspa si maine ma asteapta una si mai naspa 6 ore consecutiv de rezistenta si un seminar de nuj ce drag deci o zi ff naspa :sef:

sunt gm bre cu dl-ul. pot lasa urme albastre prin joc, dar doar celor care inteleg situatia si vor neaparat Blue pe ei. cu sm-ul am intrat in Dragonz pentru ca mi-a placut de Cristinica: vede in jocul asta distractie si nu exp.

tu ia si creste-ti acolo guilda, ai grija de pitici, fa-le eventuri sa nu se plictiseasca. scoala-te de dimineata ca sa iei spoturi sa aiba unde sa creasca si apoi mai vorbim.

Posted

Buna dimineata de la mine.

Mi-a placut muzica, am uitat sa-ti zic ieri, totusi cam prea linistita....nu sunt fana de house, dar nici chiar asa linistita, cel putin pentru serviciu. Imi place Enya, Yanni, Chris Spheeris, cam genurile astea.

Cat despre Cristina....poate intra in weekend, ca ea sta la scoala de la 8 la 16 ca are si semiinternat, si cand vine acasa se mai joaca si la alte chestii, mai iese in parc cu copiii.

Posted

Buna dimineata de la mine.

Mi-a placut muzica, am uitat sa-ti zic ieri, totusi cam prea linistita....nu sunt fana de house, dar nici chiar asa linistita, cel putin pentru serviciu. Imi place Enya, Yanni, Chris Spheeris, cam genurile astea.

Cat despre Cristina....poate intra in weekend, ca ea sta la scoala de la 8 la 16 ca are si semiinternat, si cand vine acasa se mai joaca si la alte chestii, mai iese in parc cu copiii.

ti-am spus ca nu ma deranjeaza, chiar imi place ca nu joaca dupa modelul linkmaniacului(tre' sa-si traiasca copilaria).a fost foarte simpatic ce jucau ei acolo: v-ati asunselea :D. am sa o intreb cum se joaca pe mu si poate il propunem adminilor :) ca e o idee originala. am intrat in guild pentru ca am vazut ca sunt caractere mici si am vrut sa-i ajut, apoi m-a impresionat Cristinica si am decis sa raman sa le arat ca se poate distra si altfel in joc. cred pe Duminica am sa ma ocup de cateva event-uri pentru ei.

Posted

Daca mai prind ceva invazii de +1 si +2 (ca mai mult nu pot omori eu acum) pastrez cutiile sa le dam lor.

pai 1 si 2 fac si eu ca aia mai mari ma fac. dar toata ideea e sa nu le dai pur si simplu, ci sa se distreze la eventuri: cursa de caluti, find & trade, trivia.... .am sa vad ce va iesi, dar trebuie sa mai fac invazii.

Posted

Pai normal, mici, mici dar sa si munceasca pentru cutii. Si sa se si distreze. Eu invazii dupa amiaza azi, diseara, maine dimineata pe la 6 e perfect, am timp sa adun cateva.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...