Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest -nFs-ValY

Blue

Recommended Posts

Posted

Who misses me? ;;)

ehhh, only you know the answer to that :P

mi`ai furat prima pagina :(( :kar: :kar: :kar:

te-am furat pe tine de la mine, pentru mine, pentru ca ma tine :-j

Posted

ehhh, only you know the answer to that :P

te-am furat pe tine de la mine, pentru mine, pentru ca ma tine :-j

M`ai trebuie sa te antrenezi oleca ca sa te tina :rofl2: la semnatura ai cam slabit :-s

Posted

M`ai trebuie sa te antrenezi oleca ca sa te tina :rofl2: la semnatura ai cam slabit :-s

sa stii ca am slabit, acu' pun masa musculara....si se pune bre se pune :-j

Posted

Ce misto era pe 97 stateam toti arena mai faceai o caterinca mai 1 pk mai un event de guild mai se ofticau baietii ca raspundeam dinainte sa se termine intrebarea =)) acum xp in arena e praf in afara de fire golem unde nu pot tine inca in rest daca faci pt ei maxim 8 k si trebuie sa stam doar in magaria aia de klima care e mai urat conceputa de cat exilu adminii astia nu mai fac si ei un event calumea intra doar pt razii (probabil guildele lor nu au spoturi) si cam atat

Posted

da cine te tine sa nu te distrezi cu guilda bree?

fa-le eventuri, mai ia din tracia o guilda si bagati un fotbal, sau faceti campionat, cu miza eventual:puneti premii la bataie, ca tot am vazut ca sunteti mai multe guilde. daca restul sunt batuti in cap si stau numa' la exp luati si va distrati. io am de gand sa le fac eventuri prin weekend in dragonz sa vada baietii si fetele ca ne putem distra si intre noi fara ajutorul adminilor.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...