Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Zuza

Crazzy

Recommended Posts

Posted

hai neatza...am fujit la munci...ne citim pe seara :kiss:

waaa prima pe pagina he he he

Guest biili
Posted

CE "lol" wey? :)) .Au facut caracter cu numele meu si au inceput sa injure :rofl2: .Adevarati fani :cool2:

@Neatza

si eu am avut prob cu nik dar l-am recuperat pana la urma^_^

Posted

neatza meatza :beer: :kiss: strike ...si eu ti`am zis asta e lumea invidioasa :yum: si ti`am mai zis ce sa faci acu ramane la aprecierea ta ....Don`t be sad...be fwching Crazzy!!! :crazy:

Guest biili
Posted

neatza meatza :beer: :kiss: strike ...si eu ti`am zis asta e lumea invidioasa :yum: si ti`am mai zis ce sa faci acu ramane la aprecierea ta ....Don`t be sad...be fwching Crazzy!!! :crazy:

muahhaa

Posted

Tot nebuna :lol: .Eh...ti-am zis,nu-mi place s1 si nu-mi fac cont.Joc pe un srv cu s4..e mai tentant :nanana:

Posted

Dak te hotarasti sa te apuci aici sau pe rere pm me :beer: in rest n`am ce zice STIMA si RESPECT ne mai citim pe aici :kiss:

Guest biili
Posted

Tot nebuna :lol: .Eh...ti-am zis,nu-mi place s1 si nu-mi fac cont.Joc pe un srv cu s4..e mai tentant :nanana:

incerca macar si eu asa am zis ca e naspa dar au venit toti alcoolici si uitema si pe me :))

Posted

Huiduuuuuaaaaa azi va manc ficatzii :crazy:

Guest Cry4You_badboy
Posted

mii de tunete si fulgere trasneasca in ele conturi salutari gagica love ya :X:X:X ne vedem la cafteala....btw....cershesc banii sunt phono si rupt in fund :)) :*

Posted

incerca macar si eu asa am zis ca e naspa dar au venit toti alcoolici si uitema si pe me :))

Eh...bre,ai mei au ramas tot cu mine :wub: . Doar Madalin isi facuse cont pe s1,altii au venit dupa mine :nanana: .Pe rere aveam 2-3 conturi,dar nu le mai stiu.Poate daca am sa fac cont pe aici (slabe sanse ce-i drept) am sa va anunt :beer:

@Nebuno nu vi la o bere? :D

Posted

pana la bucale e cale lunga strike da jur ca ajung si acolo nu ma las tre sa dau ochii cu niste persoane :D

Posted

pana la bucale e cale lunga strike da jur ca ajung si acolo nu ma las tre sa dau ochii cu niste persoane :D

Buzz me cand apari pe aici :lol:

@Neatza :beer:

Guest Cry4You_badboy
Posted

Neatza bre :help: :wav:

Posted

Help?pai ce ai?te`o muscat ariciu? :box:

Guest Zuza
Posted

up

Căţărat pe zidul care împrejmuieşte ospiciul, un nebun se zgîieşte la un pescar care stă de ceasuri întregi, aproape nemişcat, cu undiţa în mînă, pe malul lacului.

- Văd că zaci acolo de dimineaţă. Măcar ai prins vreun peştişor?

- Nu.

- Şi atunci de ce nu vii la noi?

Guest biili
Posted

up

Căţărat pe zidul care împrejmuieşte ospiciul, un nebun se zgîieşte la un pescar care stă de ceasuri întregi, aproape nemişcat, cu undiţa în mînă, pe malul lacului.

- Văd că zaci acolo de dimineaţă. Măcar ai prins vreun peştişor?

- Nu.

- Şi atunci de ce nu vii la noi?

=)))

care ma bate dau o bere

http://biilionx.mybrute.com/

Posted

Je m'appelle Vasile Mure

Je veni de la padure

Je gasi nevasta-n pat

Se randez vous cu-n alt barbat

Quand je preparai ciomagu'

Mon amie sarise gardu'

Il tombeau dans la urzici

Sur son cur numai basici!

:lol:

@Neatza :D

Guest Zuza
Posted

Hai bastos :beer:

Guest Cry4You_badboy
Posted

nai neatza......e ora 20:37:25 sec atzi aslcultat stirile comunistilor :)) =))) nu ma MAI FACETZI NEBUUUUNNNNN......caci SUNT DOAR PSIHIC INSTABIL =))) :banghead::comp2: :hair: :violent: :sef: :pumn: b-(

Guest Zuza
Posted

Instabil rau nu gluma...eu garantez :slap:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...