Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest buddy

Guilda HomeCafe !

Recommended Posts

Guest D@NY3L S@N
Posted

buna seara :pepsi:

Posted

hello guild :yupee:

diseara vreau sa ne strangem cativa sa ma ajutati sa fac un "graffiti"....cu care sa participam la event....daca luam premiu il voi imparti la cei ce au participat :) ....doar sa fiti dornici sa lasati spotu pentru cateva minute :))

Guest D@NY3L S@N
Posted

oki rege ma anuntzi si vin si te ajut. 1 voluntar ai deja ;)

Posted

diseara vreau sa ne strangem cativa sa ma ajutati sa fac un "graffiti"....cu care sa participam la event....daca luam premiu il voi imparti la cei ce au participat :) ....doar sa fiti dornici sa lasati spotu pentru cateva minute :))

asta seara ma tin de cuvant si facem...am nevoie de cel putin 4 persoane :-? m-am gandit eu la ceva..dar nu pot zice aici...sunt...spioni :))

Guest biili
Posted

ntz...frumosule <_<

:))

%_%

Posted

%_%

aaaaa.... ce e cu privirea asta :-s ....am zis frumos....pai pff...nu la modul ala...adica...imi plac fetele...sorry... dar sa stii ca dani... e disponibil :>

Posted

salut la lume si pe aci mai prichindeilor

pacat de spiritu ala de raven:( vezi ca vinde aZazelDL o cioara de 1 saptamana si ceva:)), poate i-o cumperi

Posted

salut la lume si pe aci mai prichindeilor

pacat de spiritu ala de raven:( vezi ca vinde aZazelDL o cioara de 1 saptamana si ceva:)), poate i-o cumperi

:)

Posted

eu vreau cioara facuta de mine....am stat pentru sipirtul ala de raven 1 ora in icarus :)) stii ce greu e sa stai la fiecare drakan sa-l omori? stii? :)) in fine trece....

apropo faceti-mi si mie un pupil aici (adica scrieti un nume si dati fight :P )........................... http://pitzipoanca69.mybrute.com

Guest buddy
Posted

salut vlajganilor :wub:

dani cand intri sa iei ringu ala, si ce iti mai trebuie de pe acolo(stii tu care :D ), ca ma las de link, nu imi place s1 :D

altceva ce mai ziceti voi ? :P

Posted

salut vlajganilor :wub:

dani cand intri sa iei ringu ala, si ce iti mai trebuie de pe acolo(stii tu care :D ), ca ma las de link, nu imi place s1 :D

altceva ce mai ziceti voi ? :P

poi dc nuti place ?:(

@ntz

Guest buddy
Posted

mno nush .... pur si simplu nu imi place :P

Guest buddy
Posted

knock knock ...

Who is there?

Marry

Marry who?

marry christmas :crazy:

Guest buddy
Posted

dani tu ce mai zici? :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...